A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день Землі

    Щороку у всьому світі 22 квітня відзначається Міжнародний день Землі. Метою свята є привернення уваги суспільства до проблем екології, заклик дбати про природу. Вважається, що сьогодні кожен має зробити для Землі щось корисне: прибрати засмічену ділянку, чи посадити дерево.

14:22 22.04.2024

День любителів природи

  Краса природи – це одне з джерел, що живить доброту, сердечність і любов. В. О. Сухомлинський    

15:05 18.04.2024

Птахи - казкові створіння

    "Птахи - казкові створіння. Вони можуть все життя прожити в клітці і все одно будуть співати".  Вихованці гуртка "Паперопластики" під керівництвом Людмили Петрівни, виготовляли декоративну підвіску " Тваринний світ ". 

12:43 18.04.2024

День математики

  "Дайте дитині радість розумової праці, радість успіху в навчанні"                              

17:10 17.04.2024

Космічна подорож

    Сьогодні, 12 квітня, у Всесвітній день авіації та космонавтики, учні 1 - Б класу разом з класним керівником Іриною Анатоліївною Жаборовською  вирушили у космічну подорож. Багато нового і цікавого відкрили для себе учні. Успішно пройшли запитання вікторини, згадали назви планет, розгадали анаграми і відшукали їх у філворді. Відшукали шлях у зоряному небі до Землі. Дружно працювали у своїх командах, збагатили словниковий запас. Виконали творчу роботу «Політ у космос», об'єднавши малювання і аплікацію. Такий далекий космос став для першокласників трішки ближчим, хоча і таїть у собі дуже багато невідомого.

14:23 12.04.2024

 Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя

   Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. В нашому ліцеї велика увага приділяється покращенню емоційного стану кожної дитини. Класним керівником Л.П. Демченко в 9-Б класі була проведена виховна година «Ментальне здоров’я: як подбати про себе?». Учням була надана інформація про ментальне здоров’я та як вони можуть піклуватися про нього, як розпізнавати свої емоції. Також діти ознайомилися, як підтримувати психічне здоров’я за допомогою фізичної активності, здорового харчування, повноцінного сну, розмов про власні почуття з тим, кому довіряєш.

15:17 10.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено