A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новинки хлопчикам підліткам

Дата: 15.09.2020 09:31
Кількість переглядів: 145

Немає опису світлини.

Хлопець на всі 100% / уклад. О.О. Зотов; за заг. ред. Є.О.Житник. – Х. : Школа, 2019. – 304 с.

Що цікаво знати хлопцю - підлітку? Як стати впевненим у собі, завжди бути у доброму гуморі, як без проблем спілкуватися з батьками? Що потрібно робити, аби розвинути мускулатуру, чим зайнятися у вільний час, як зрозуміти дівчат, як стати своїм у будь-якій компанії та водночас залишатися самим собою? На ці й багато інших питань, пов`язаних із формуванням особистості, дає відповідь ця книга.

Вілкінсон Ф. Як я дорослішаю. Посібник для хлопців / Філ Вілкінсон. – К. : #книголав, 2019 . – 48 с.

Дорослішати — круто! Але водночас це трішки хвилююче і навіть лячно… Як усе це відбуватиметься? Чого чекати? Чи з усім вдасться впоратися? Не хвилюйся! Найкраще, що ти можеш зробити, аби підготуватися до підліткового віку, — це дізнатися, як саме змінюватимуться твої тіло і почуття. Ця книжка — твій провідник у мандрівку дорослішання. У ній просто й зрозуміло пояснюється, як влаштований твій організм і які зміни чекають на нього в найближчі кілька років. А ще тут є безліч корисних порад і підказок, які допоможуть тобі з усім впоратися. Дізнавайся більше про самого себе — і розпочинай новий етап життя сміливо та впевнено!

Воллес Д. Людина-павук. Світ очима супергероя / Данієль Воллес; худ. Мірко П’єрфедерічі; пер. з англ. Маріанна Восковнюк. - К. : КМ-БУКС, 2018. – 64 с.

Життя супергероя і так нелегке, а тут ще й проблеми з дівчиною та на роботі... У книжці «Людина-павук. Світ очима супергероя» дотепний герой розповість, як йому вдається балансувати у подвійному житті, не втрачаючи почуття гумору навіть тоді, коли доводиться стикнутись із доктором Восьминогом чи Зеленим Гобліном. Секрети догляду за костюмом, веселі афоризми, труднощі професії – все це стане предметом розмови Павучка з героями-початківцями, які хочуть почути корисні поради, щоб теж досягти успіху.

Щєшка Дж. Франк Ейнштейн і двигун на антиматерії / Джон Щєшка. – К. : КМ-БУКС, 2019. – 192 с.

Франк Ейнштейн — онук відомого винахідника Ала Ейнштейна. Певна річ, хлопчик пішов дідовими стопами і працює над створенням різних дивовиж. Разом зі своїм другом Вотсоном він готується до місцевого конкурсу винахідників. Найперший винахід хлопчика — два рoботи, яких звати Дзвяк і Бряк. Один із них самостворений, інший — майже самостворений, але обидва вони здатні розвиватися і навіть мають власну думку щодо геть усього на світі. Та найбільше досягнення малого генія — двигун, що працює на антиматерії. Але, як водиться, у хорошій історії завжди з’являється поганий персонаж, що може занапастити будь­яку геніальну ідею.

Пілкі Д. Прнгоди Капітана Підштанька / Дейв Пілкі; ілюстр. Хосе Ґарібальді; пер. з англ. І. Ємельянової. - К. : КМ-БУКС, 2018. – 128 с.

Перша частина захопливих пригод фантастичного персонажа Дейва Пілкі Капітан Підштанько. Його справжня особистість настільки секретна, що навіть він сам підозрює про неї! Як Джордж та Гарольд придумали свого героя? З якими труднощами їм довелося зіткнутися? Як ці труднощі стикалися потім з Капітаном Підштаньком? Читай на сторінках «Пригоди капітана Підштанька. Книга 1»! Залишитися байдужим до цієї веселої, дотепної, динамічної та легкої історії просто неможливо!

Гінтон С. Аутсайдери / С. Е. Гінтон ; пер. з англ.. І. Серебрякової. – Х. : Віват, 2018. – 192 с.

Події розгортаються в американському містечку в 1960-ті роки. Підлітки із західних і східних кварталів, дві ворожі ватаги, уже давно ведуть війну, і йдеться не про дрібні хлопчачі конфлікти. Бідні діти вулиць і представники золотої молоді завжди знали лише один спосіб вирішити проблему — бійка. І от однієї страшної ночі їхнє життя змінилося назавжди… Цей роман належить до світової класики XX століття, він здобув визнання мільйонів читачів, а ще став безперечно культовим для американської літератури. Авторка взялася за написання твору 1963 року, коли їй було п’ятнадцять, але це не завадило їй створити справжній взірець роману виховання — про непросте дорослішання, непоборні соціальні конфлікти та проблеми формування особистості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено