A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Найкращий спосіб зцілити своє серце – це робити те, що вам до душі

Дата: 05.05.2020 09:53
Кількість переглядів: 424

Чи доводилося вам спостерігати, як знайома людина долає депресію, позбавляється від шкідливих звичок і скидає зайву вагу? Нещодавно моя близька подруга пережила важке розлучення і швидко повернулася у форму, завдяки танцям шість разів на тиждень.

— Це ж треба стільки сил! — сказала я, а про себе подумала: “У неї що, нав’язлива ідея?”

— Гм, напевно. Але це так весело, — відповіла вона. — Я так люблю музику!

У повній впевненості, що потім буду згадувати про це як про “маніакальний період”, я вирішила почекати, поки вона заспокоїться. Але цього не сталося. Навпаки – вона розвеселилася. Незважаючи на мою критику і сумніви, вона все-таки зайнялася танцями. І через кілька місяців мені довелося визнати, що це була чудова ідея. По телефону вона радісним голосом розповідала про нові плани. Звичайно, завдяки танцям її фізична форма теж була на висоті, і я все частіше чула, як вона наспівує собі під ніс. Так що роль відіграли не тільки вправи для тіла, але і музика.

Через три місяці після початку свого танцювального марафону подруга купила собі синтезатор “Касіо” — “просто дурня поваляти”. Через чотири почала щось писати — “так, для себе”. А через п’ять вона вже щодня проводила за клавішами деякий час. Повернувшись з роботи, вона сідала за синтезатор, щоб розслабитися і дозволити рукам попустувати, а потім йшла на заняття з танців. Чи варто згадувати, що її новий коханий — теж танцюрист?

Моя подруга зцілила серце, роблячи те, що їй до душі. “Чим би мені хотілося зайнятися?” — запитувала вона себе, а не: “Що мені треба робити?”. Музика лікує, якщо її застосовувати усвідомлено, користуватися нею, щоб відновити душу і тіло, які уражені негативною енергією, яка спочатку проявляє себе як відсутність гармонії, а потім і як нездужання.

Д. Кемерон “Золота жила”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено