A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

8 найкрутіших мультфільмів останніх років. Ви маєте їх подивитися!

Дата: 28.05.2020 10:03
Кількість переглядів: 816

Чомусь про сучасні мультфільми в суспільстві склалося досить неоднозначне враження. Багато людей твердо впевнені, що раніше було краще, а є і такі, хто взагалі вважає мультиплікацію виключною розвагою для дітей.

Але ж сучасні мультфільми, принаймні повнометражні, мало в чому поступаються хорошим фільмам. У них все таке, як і раніше, залишаються правильні посили, просто вони виражені тепер мовою, більш зрозумілою для нинішнього покоління. Хоч і розраховані вони на дітей, все рівно багато мультиків корисно подивитися і дорослим. Згадуємо, що вийшло хорошого за останніх пару років.

“Скубі Ду”

 

Дозволимо собі почати нашу підбірку із мультика, який тільки вийде на екрани у цьому році.

Про найбільш боягузливого пса-детектива Скубі-Ду знає кожен, напевно, тому корпорація Warner Bros. вирішила розповісти історію знайомства Скубі і Фреда. На жаль, через світову пандемію прем’єра може затягтися ????

«Вперед»

Також в першу чергу хочеться відзначити роботу Pixar. Іен і Барлі – брати-ельфи, які живуть в світі, схожому на наш, але населеним магічними істотами. Їм належить відправитися в складну пригоду в пошуках древньої магії, яка дозволить провести один день з батьком, якого вони втратили ще в дитинстві.

«Королівський коргі»

Улюбленець королеви, коргі по імені Рекс, рятуючись від заздрісників, втікає з Букінгемського палацу і виявляється в Лондоні, де життя не таке легке, як в розкішному палаці. Розпещеному в королівських покоях песику доведеться довести оточуючим, що він чогось вартий, а заодно і потрапити нарешті додому.

“Король Лев”

Не впевнені, наскільки правильним буде включати ремейк класичної роботи Disney, але не згадати його не можна. Це все та ж історія Сімби, тільки створена за допомогою новітніх технологій. Картині вдалося зібрати мільярд в світовому прокаті.

Трилогія «Як приручити дракона»

Фентезійна сага про дружбу племені вікінгів з драконами розповідає про юного воїна Гикавку і його вірних друзів. І хоча в цілому все виглядає як звичайна історія, мультфільм містить безліч важливих посилів: про те, чому важливо берегти навколишню природу, про цінності дружби, про перше кохання і відданість.

«Дитя погоди»

Остання на даний момент робота Макото Сінком дивує глядача шалено красивими хмарами, під якими розгортається історія звичайного хлопця Ходакі, який після приїзду в Токіо не бачив іншої погоди, крім дощу. Одного разу він зустрічає дівчину, яка вміє розганяти хмари, разом їм доведеться пройти незвичайну пригоду.

Дилогія «Холодне серце»

Класичний приклад того, як змінилися діснеївські казки. Принцеси, чудовиська, хоробрі герої і, звичайно ж, безліч пісень – все залишилося, як було раніше, але вже в новій обгортці. Головні героїні – сестри Ельза і Анна, старша з яких має магічну силу, вимушені долати виверти долі. Чудовий мультик про сімейні цінності, самопожертву, вірність та дружбу.

«Людина-Павук: Через всесвіти»

Miles Morales (Shameik Moore), Peter Parker (Jake Johnson), Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), Spider-Man Noir (Nicolas Cage), Peni Parker (Kimiko Glenn) and Spider-Man (John Mulaney) in Columbia Pictures and Sony Pictures Animation’s SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE.

До супергероїки багато хто ставиться скептично. Однак це не заважає любити трилогію Сема Реймі про Людину-Павука, напевно, найулюбленішого героя коміксів серед людей. Нова історія від Sony цілком заслужено взяла головний «Оскар» в 2019 році, не в останню чергу завдяки прориву в сфері графічних технологій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено