A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

День доньки — 25 квітня. Здоров’я та щастя усім донечкам!

Дата: 25.04.2020 10:46
Кількість переглядів: 358

Світлина від Nataliya Grytseniuk.

Весною, у квітні – 25 числа відзначають День доньки. У світі існують такі свята, як День батька, День матері, День братів та сестер, День синів, тому у День доньок обов’язково повинен бути.

Головною метою святкування цього дня – це звернути увагу всього людства на проблеми, з якими зустрічаються дівчата у підлітковому віці. Вони потребують допомоги адаптуватися в пізнаннях нових професій. Допомоги у правових та психологічних напрямках. Допомоги подолати перешкоди, які виникають в цьому віці.

В цей день всі люди повинні бути оточеними теплотою, любов’ю та турботою. Кожна родина дуже чекає появи у своєму житті дитини. З цією радісною подією виникає надії та нові враження та відчуття.

Всі знають, що дитина змінює жінку. Народження дівчинки повністю міняє тата та маму. Існують стереотипи, коли батьки з гордістю чекали народження хлопчика, сина. Але коли народжувалась донечка – їхні почуття стають зовсім іншими, вони більш ніжніші та лагідніші. У дівчаток дуже ніжне та відкрите серце, вони досить легко можуть розчулити суворого батька, на відміну від синочків.

Тому День донечок необхідно святкувати зі своєю родиною. В цей день мама з татом повинні приділити увагу своїй принцесі. Цей день родина повинна святкувати для того, що зміцнити родинні відносини. Завдяки таким святам стосунки між членами родини стають більш теплі та міцні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено