A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Звіт директора Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 і. І.М. Ляшенка

Дата: 19.06.2020 15:30
Кількість переглядів: 267

 

ЗВІТ ДИРЕКТОРА

ЖАШКІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ №3

ім. І.М.ЛЯШЕНКА

ЖАШКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА 2019-2020 н. р.

КРАВЧУК Юлії Олександрівни

 

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю» від 23.03.2005 р. № 178, на виконання Національної доктрини розвитку освіти (п. 3), наказу Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005 р. № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів»,  керівник має щороку звітувати про свою діяльність на загальних зборах педагогічного колективу, батьківського комітету та ради закладу, громадськості. Таке звітування має на меті подальше утвердження відкритої і демократичної державно - громадської системи управління освіти, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в школі, що базується на принципах взаємоповаги та позитивної мотивації.

Тому сьогодні ми підбиваємо підсумки роботи закладу 2019-2020 н.р. Рік напруженої роботи, творчих здобутків, нових відкриттів. Переглядаються та оновлюються навчальні програми, підручники, увесь навчально-методичний  комплекс, який необхідний для успішного функціонування та розвитку сучасної школи.

Як директор протягом звітного періоду я керувалася статутом закладу, діючим законодавством України, новим Законом про освіту, іншими нормативними документами. (Ознайомитися  далі можна за посиланням)

https://rada.info/upload/users_files/26324148/59fc9880df7ef4aeb50b248cf8350724.docx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено