A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Уроки Доброти

Дата: 15.03.2019 16:25
Кількість переглядів: 190

  

Кожен учитель маєжити і діяти з почуттям відповідальності за свої думки, позитивнемислення. Учень, переступивши поріг школи,  повинен бачити  життєрадісні обличчя, мудрі очі своїх наставників, які випромінюють енергію добра. Від чистих думок світлішає душа, розум вивільняється від негативу і бруду, народжуються добрі слова, а людина прагне робити лише хороші справи.

«Добрі слова залишають у душах людей прекрасний слід», - саме під таким девізом у Жашківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №3 ім.І.М.Ляшенказ 11 по 15 березня 2019 року пройшли Уроки Доброти.

Тема добра звучала на уроках рідної та англійської мови, історії та музичного мистецтва, зарубіжної та української літератури. Особливо цікавими, насиченими, пізнавальними та повчальними були уроки, проведені у початкових класах: «Твори добро» (урок української мови у 2-А класі, класовод Кисіль Р.П.), «Добро і здоров'я» (урок основ здоров'я у 3-А класі, класовод Бондар Н.І.), «Чисті думки творять дива» (година доброти у 3-Б класі, класовод Пига Л.А.), «Доброта і милосердя» (тематичний урок у 2-Б класі, класовод Паламарчук Н.О.), краса людини – її доброта» (урок літературного читання у 4-Б класі, класовод Жаборовська І.А.).

Віримо, що чуйність, милосердя, доброзичливість, про які так багато сказано цього тижня, залишаться у душах дітей, а чисті і світлі думки стануть дороговказом їхнього духовного розвитку і вдосконалення.

 

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено