A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День казки

   Немає, мабуть, на Землі  дитини, яка б не любила казок, які  змалку повчають  малюків уявляти та мріяти, радіти й сумувати, бути  сміливими, мудрими, прагнути  до справедливості, усвідомлюючи, що Добро завжди переможе Зло.

16:26 20.03.2024

Про успіхи у ІІ етапі захисту МАН

   За підсумками проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023-2024 навчальному році, відповідно наказу Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації (далі Управління) від 11.03.2024 року № 44 дипломами Управління нагороджуються такі учні нашого ліцею:

15:09 20.03.2024

Ментальне здоров'я, як важлива складова кожного

     Ментальне здоров'я - це важлива складова життя кожної людини, і особливо важливо піклуватися про нього в молодому віці. В наш час учні часто стикаються з різними стресами, тривогами та іншими проблемами, які можуть негативно впливати на їхнє ментальне здоров'я.     Психологами ліцею було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «Ментальне здоров'я, як важлива складова кожного». Учні 7-Б класу під час уроку вчилися піклуватися про своє ментальне здоров'я. Практичний психолог закладу розповіла їм про різні фактори, які можуть впливати на ментальне здоров'я, а також про те, як можна покращити своє самопочуття. Під час заходу учні виконали кілька практичних завдань: склали список речей, які роблять їх щасливими; обговорили, як вони можуть попросити допомоги у друзів, членів сім'ї або фахівців, якщо їм потрібна підтримка. Пройшли тест "Стан нервової системи". Діти дізналися багато нового про психологічне здоров'я і отримали практичні навички, які допоможуть краще справлятися зі стресами та тривогами.    Дбаючи про ментальне здоров'я своїх учнів, ми можемо допомогти їм стати щасливішими, здоровішими та успішнішими.

08:55 20.03.2024

УЧАСТЬ В ІСТОРИЧНІЙ ГУТІРЦІ ДЛЯ РОЇВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

    13 березня в режимі онлайн рій нашого ліцею "НЕЗЛАМНІ ПАТРІОТИ" взяв  участь у гутірці «Історія спортивно-молодіжних організацій на території України» для роїв старшої вікової групи патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).         

18:20 19.03.2024

ВЖЕ МАСНИЦЯ В ГОСТІ ІДЕ

   В Україні святкують Масниці з давніх-давен. Масний тиждень або Сирна седмиця - це останній тиждень перед Великим постом. Цього року Масницю святкують з 11 по 17 березня. Це свято проводів зими та зустрічі з весною, символом якого є смачні млинці та вареники. Сьогодні, звичайно, це свято набуло дещо іншого змісту, проте не стало менш цікавим, веселим і улюбленим для українців.

15:59 12.03.2024

Інсценізації до творів Т.Г. Шевченка

   Щорічно у березневі дні  відзначає весь український народ й людство Шевченківські дні. З нагоди такої події і в нашому ліцеї було проведено ряд заходів, у тому числі одним із них, який був для всіх не тільки цікавим, а й зворушливим. Вшановуючи пам’ять про Т.Г. Шевченка, із учнями ліцею було підготовлено інсценізації до творів Кобзаря разом із учителями Колісник В.В. і Яричевською В.П.

13:30 12.03.2024

Гутірка для роїв Всеукраїнської дитячо – юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

   6 березня в режимі онлайн відбулася гутірка для роїв Всеукраїнської дитячо – юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якій взяв участь рій нашого ліцею «НЕЗЛАМНІ ПАТРІОТИ». Тема гутірки: «Історія гетьманських столиць. Козацька доба».

12:59 11.03.2024

Зустріч з поеткою Валентиною Леушиною

   У нашому ліцеї відбулася очікувана зустріч із талановитою поетесою Валентиною Леушіною, на якій учні 7-А класу разом із класним керівником, учителем української мови і літератури , полинули в красу поетичного слова, що написане Великим Митцем чистою душею , своїм серцем, патріотом України, рідного краю. Також пані Валентина показала свої картини, вироби із стрічки. навіть запропонувала навчити дітей такому мистецтву.

13:41 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено