A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Дата: 22.12.2023 12:13
Кількість переглядів: 89

   Допоки йде війна, кожен українець докладає максимум зусиль, щоб допомогти  та підтримати наших героїчних захисників,  наблизити нашу спільну Перемогу. Учні, вчителі продовжують систематично підтримувати Захисників та Захисниць України. Будь-яка допомога зараз ‒ надважлива та цінна. 

   В нашому ліцеї напередодні Різдвяних і Новорічних свят ЗДВР Лілією Петренко, педагогом-організатором Світланою Павлюк та учнями учнівського самоврядування були організовані акції: «Посилка для бійця», «Підтримай Захисника», «Різдвяна рукавичка-подарунок для бійця», «Прапор Перемоги» до яких активно долучились адміністрація ліцею, вчителі, учні та батьки.

   В рамках благодійних акцій учні разом зі своїми вчителями писали листи, малювали малюнки, робили обереги. А учні старших класів на уроках трудового навчання, за домогою вчителя Ольги Москаленко, власними руками  виготовили кікімори для захисту шоломів наших воїнів. З великим захопленням і патріотизмом всі учасники освітнього процесу підписали прапор України висловами зі словами підтримки всіх наших непереможних і сміливих воїнів, як символ Перемоги!!!

   Всі  посилки із солодощами, Різдвяними рукавичками, роботами та подарунками, листівками, в яких головним побажанням стало повернутися додому живими та з Перемогою передані волонтерці Ірині Поліщук для передачі військовим до Різдва Христового та Нового року, які перебувають на захисті України.   

   Безмежна вдячність всім, хто долучився до всіх акцій допомоги!!! Важко було б уявити Україну без допомоги небайдужих людей!

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено