1 тиждень
|
Збірник рецептур, № ТК
|
Наявні алергени
|
Найменування страв та виробів
|
Діти 6 - 11 р.
|
Діти 11 - 14 р.
|
Діти 14 - 18 р.
|
|
|
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
Понеділок
|
ТК № 1.23
|
|
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику
|
100
|
94
|
3,0
|
6,6
|
5,2
|
100
|
94
|
3,0
|
6,6
|
5,2
|
100
|
94
|
3,0
|
6,6
|
5,2
|
ТК № 3.02
|
Г, Л, МП, Я
|
Скрамбл
|
50
|
79
|
5,5
|
5,0
|
3,0
|
50
|
79
|
5,5
|
5,0
|
3,0
|
50
|
79
|
5,5
|
5,0
|
3,0
|
ТК № 7.08
|
МП, Л, Г
|
Мак енд чіз
|
120
|
181
|
6,2
|
10,2
|
17,3
|
150
|
226
|
7,7
|
12,7
|
21,6
|
150
|
226
|
7,7
|
12,7
|
21,6
|
Пром-ве вироб.
|
|
Сік
|
170
|
84
|
1,0
|
0,0
|
19,1
|
170
|
84
|
1,0
|
0,0
|
19,1
|
190
|
94
|
1,1
|
0,0
|
21,4
|
ТК № 12.01
|
|
Банани свіжі
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
Пром-ве вироб.
|
Г
|
Хліб цільнозерновий
|
30
|
71
|
1,8
|
2,4
|
10,0
|
50
|
118
|
3,0
|
4,0
|
16,7
|
50
|
118
|
3,0
|
4,0
|
16,7
|
Всього
|
570
|
604
|
19,0
|
24,3
|
76,4
|
620
|
696
|
21,7
|
28,4
|
87,4
|
640
|
706
|
21,8
|
28,4
|
89,7
|
Вівторок
|
ТК № 1.13
|
ГЦ
|
Салат з моркви, яблук з соусом "Вінегрет"
|
100
|
74
|
0,7
|
3,6
|
9,7
|
75
|
56
|
0,6
|
2,7
|
7,3
|
75
|
56
|
0,6
|
2,7
|
7,3
|
ТК № 4.09
|
Г, Л, Я, МП
|
Курячі нагетси
|
85
|
186
|
15,1
|
7,7
|
17,7
|
125
|
274
|
22,2
|
11,3
|
26,0
|
150,00
|
329
|
26,6
|
13,6
|
31,2
|
ТК № 8.12
|
МП, Л
|
Відварена картопля з вершковим маслом
|
120
|
151
|
2,2
|
7,6
|
18,7
|
150
|
189
|
2,7
|
9,5
|
23,4
|
150
|
189
|
2,7
|
9,5
|
23,4
|
ТК № 11.09
|
|
Чай з мелісою
|
150
|
1
|
0,0
|
0,0
|
0,4
|
150
|
1
|
0,0
|
0,0
|
0,4
|
150
|
1
|
0,0
|
0,0
|
0,4
|
ТК № 12.01
|
|
Яблука свіжі
|
75
|
39
|
0,3
|
0,3
|
8,9
|
75
|
39
|
0,3
|
0,3
|
8,9
|
75
|
39
|
0,3
|
0,3
|
8,9
|
ТК № 12.01
|
|
або апельсини свіжі
|
75
|
38
|
0,7
|
0,2
|
8,3
|
75
|
38
|
0,7
|
0,2
|
8,3
|
75
|
38
|
0,7
|
0,2
|
8,3
|
Пром-ве вироб.
|
Г, МП, Л
|
Хліб житній з вершковим маслом
|
30/3
|
89
|
1,2
|
2,6
|
15,0
|
50/3,5
|
138
|
2,0
|
3,1
|
25,0
|
50/3,5
|
138
|
2,0
|
3,1
|
25,0
|
Всього з яблуками свіжими
|
563
|
541
|
19,5
|
21,8
|
70,4
|
629
|
697
|
27,8
|
26,9
|
91,0
|
654
|
752
|
32,2
|
29,2
|
96,2
|
Всього з апельсинами свіжими
|
563
|
539
|
19,9
|
21,6
|
69,8
|
629
|
695
|
28,1
|
26,8
|
90,3
|
654
|
750
|
32,6
|
29,0
|
95,5
|
Середа
|
ТК № 1.18
|
МП, Л
|
Салат з моркви з сиром та сметаною
|
100
|
112
|
4,6
|
7,2
|
7,9
|
75
|
84
|
3,4
|
5,4
|
5,9
|
75
|
84
|
3,4
|
5,4
|
5,9
|
ТК № 4.03
|
МП, Л
|
Куліш з курячим м'ясом
|
130/50
|
270
|
15,6
|
12,2
|
26,7
|
180/70
|
375
|
21,7
|
16,9
|
37,0
|
216/84
|
450
|
26,1
|
20,3
|
44,5
|
ТК № 11.04
|
|
Кисіль ягідний
|
200
|
84
|
0,3
|
0,0
|
19,9
|
200
|
84
|
0,3
|
0,0
|
19,9
|
200
|
84
|
0,3
|
0,0
|
19,9
|
ТК № 12.01
|
|
Виноград свіжий
|
100
|
72
|
1,0
|
0,0
|
17,0
|
100
|
72
|
1,0
|
0,0
|
17,0
|
100
|
72
|
1,0
|
0,0
|
17,0
|
ТК № 12.01
|
|
або банани свіжі
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
Всього з виноградом свіжим
|
580
|
538
|
21,5
|
19,4
|
71,5
|
625
|
615
|
26,4
|
22,3
|
79,8
|
675
|
690
|
30,8
|
25,7
|
87,3
|
Всього з бананами свіжими
|
580
|
561
|
22,0
|
19,6
|
76,3
|
625
|
638
|
26,9
|
22,5
|
84,6
|
675
|
713
|
31,3
|
25,9
|
92,1
|
Четвер
|
ТК № 1.25
|
|
Салат з запеченої капусти та родзинками
|
100
|
125
|
2,0
|
6,4
|
14,8
|
75
|
94
|
1,5
|
4,8
|
11,1
|
75
|
94
|
1,5
|
4,8
|
11,1
|
ТК № 6.02
|
Р, Г, МП, Л
|
Риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель"
|
60
|
71
|
9,6
|
2,7
|
4,0
|
90
|
107
|
14,4
|
4,1
|
6,0
|
120
|
143
|
19,2
|
5,4
|
8,0
|
ТК № 08.04
|
МП, Л
|
Рис розсипчастий з орегано
|
120
|
164
|
3,7
|
2,9
|
30,2
|
150
|
204
|
4,7
|
3,6
|
37,8
|
150
|
204
|
4,7
|
3,6
|
37,8
|
ТК № 11.05
|
МП, Л
|
Какао з молоком
|
150
|
84
|
4,6
|
4,1
|
7,4
|
150
|
84
|
4,6
|
4,1
|
7,4
|
150
|
84
|
4,6
|
4,1
|
7,4
|
ТК № 12.01
|
|
Яблука свіжі
|
75
|
39
|
0,3
|
0,3
|
8,9
|
75
|
39
|
0,3
|
0,3
|
8,9
|
75
|
39
|
0,3
|
0,3
|
8,9
|
ТК № 12.01
|
|
або груші свіжі
|
75
|
32
|
0,3
|
0,2
|
8,3
|
75
|
32
|
0,3
|
0,2
|
8,3
|
75
|
32
|
0,3
|
0,2
|
8,3
|
ТК № 12.01
|
|
або кавуни свіжі
|
75
|
21
|
0,5
|
0,2
|
4,5
|
75
|
21
|
0,5
|
0,2
|
4,5
|
75
|
21
|
0,5
|
0,2
|
4,5
|
Пром-ве вироб.
|
Г, МП, Л
|
Хліб житній з вершковим маслом
|
30/3
|
89
|
1,2
|
2,6
|
15,0
|
50/3,5
|
138
|
2,0
|
3,1
|
25,0
|
50/3,5
|
138
|
2,0
|
3,1
|
25,0
|
Всього з яблуками свіжими
|
538
|
572
|
21,5
|
19,0
|
80,3
|
594
|
667
|
27,5
|
20,1
|
96,2
|
624
|
702
|
32,3
|
21,4
|
98,1
|
Всього з грушами свіжими
|
538
|
565
|
21,5
|
19,0
|
79,7
|
594
|
659
|
27,5
|
20,0
|
95,6
|
624
|
695
|
32,3
|
21,3
|
97,5
|
Всього з кавунами свіжими
|
538
|
554
|
21,7
|
18,9
|
75,9
|
594
|
648
|
27,7
|
19,9
|
91,8
|
624
|
684
|
32,5
|
21,3
|
93,8
|
П'ятниця
|
ТК № 8.19
|
|
Овочеве рагу з зеленим горошком
|
150
|
177
|
3,9
|
11,0
|
15,8
|
150
|
177
|
3,9
|
11,0
|
15,8
|
200
|
236
|
5,1
|
14,6
|
21,0
|
ТК № 07.12
|
МП, Л, Г
|
Запіканка сирна з бананом та сметаною і ягідним кюлі
|
150/20
|
289
|
16,8
|
10,5
|
31,6
|
180/20
|
344
|
20,1
|
12,6
|
37,2
|
180/20
|
344
|
20,1
|
12,6
|
37,2
|
ТК № 11.03
|
|
Узвар
|
200
|
108
|
0,3
|
0,9
|
24,9
|
200
|
108
|
0,3
|
0,9
|
24,9
|
200
|
108
|
0,3
|
0,9
|
24,9
|
Всього
|
520
|
574
|
21,0
|
22,4
|
72,3
|
550
|
629
|
24,3
|
24,5
|
77,9
|
600
|
688
|
25,5
|
28,1
|
83,1
|
2 тиждень
|
Збірник рецептур, № ТК
|
Наявні алергени
|
Найменування страв та виробів
|
Діти 6 - 11 р.
|
Діти 11 - 14 р.
|
Діти 14 - 18 р.
|
|
|
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
Понеділок
|
Пром-ве вироб.
|
МП, Л
|
Сир твердий
|
15
|
52
|
3,4
|
4,3
|
0,7
|
15
|
52
|
3,4
|
4,3
|
0,7
|
15
|
52
|
3,4
|
4,3
|
0,7
|
ТК № 1.09
|
|
Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви з горіхами
|
50
|
35
|
0,7
|
2,5
|
2,3
|
50
|
35
|
0,7
|
2,5
|
2,3
|
50
|
35
|
0,7
|
2,5
|
2,3
|
ТК № 7.23
|
МП, Л
|
Вегетаріанський закритий пиріг
|
200
|
332
|
12,9
|
15,6
|
39,8
|
200
|
332
|
12,9
|
15,6
|
39,8
|
250
|
416
|
16,2
|
19,5
|
49,8
|
ТК № 11.04
|
|
Кисіль ягідний
|
200
|
84
|
0,3
|
0,0
|
19,9
|
200
|
84
|
0,3
|
0,0
|
19,9
|
200
|
84
|
0,3
|
0,0
|
19,9
|
ТК № 12.01
|
|
Сливи свіжі
|
50
|
24
|
0,3
|
0,2
|
5,0
|
50
|
24
|
0,3
|
0,2
|
5,0
|
50
|
24
|
0,3
|
0,2
|
5,0
|
ТК № 12.01
|
|
або персики свіжі
|
50
|
23
|
0,5
|
0,1
|
5,0
|
50
|
23
|
0,5
|
0,1
|
5,0
|
50
|
23
|
0,5
|
0,1
|
5,0
|
Пром-ве вироб.
|
Г
|
Хліб цільнозерновий
|
30
|
71
|
1,8
|
2,4
|
10,0
|
50
|
118
|
3,0
|
4,0
|
16,7
|
50
|
118
|
3,0
|
4,0
|
16,7
|
Всього зі сливами свіжими
|
545
|
599
|
19,4
|
25,0
|
77,7
|
565
|
646
|
20,6
|
26,6
|
84,4
|
615
|
729
|
23,9
|
30,5
|
94,4
|
Всього з персиками свіжими
|
545
|
598
|
19,6
|
24,9
|
77,7
|
565
|
645
|
20,8
|
26,5
|
84,4
|
615
|
728
|
24,1
|
30,4
|
94,4
|
Вівторок
|
Пром-ве вироб.
|
МП, Л
|
Сир твердий
|
15
|
52
|
3,4
|
4,3
|
0,7
|
8
|
28
|
1,8
|
2,3
|
0,4
|
8
|
28
|
1,8
|
2,3
|
0,4
|
ТК № 1.02
|
|
Салат зі свіжих томатів з солодким перцем
|
75
|
37
|
0,8
|
2,5
|
3,0
|
75
|
37
|
0,8
|
2,5
|
3,0
|
75
|
37
|
0,8
|
2,5
|
3,0
|
ТК № 4.04
|
|
Плов з курячим м'ясом
|
130/50
|
280
|
14,9
|
12,0
|
30,3
|
180/70
|
389
|
20,7
|
16,7
|
42,1
|
216/84
|
466
|
24,9
|
20,0
|
50,5
|
ТК № 11.03
|
|
Узвар
|
200
|
108
|
0,3
|
0,9
|
24,9
|
180
|
97
|
0,3
|
0,8
|
22,4
|
180
|
97
|
0,3
|
0,8
|
22,4
|
ТК № 12.01
|
|
Яблука свіжі
|
75
|
39
|
0,3
|
0,3
|
8,9
|
75
|
39
|
0,3
|
0,3
|
8,9
|
75
|
39
|
0,3
|
0,3
|
8,9
|
ТК № 12.01
|
|
або сливи свіжі
|
75
|
36
|
0,4
|
0,2
|
7,5
|
75
|
36
|
0,4
|
0,2
|
7,5
|
75
|
36
|
0,4
|
0,2
|
7,5
|
Пром-ве вироб.
|
Г
|
Хліб житній
|
30
|
68
|
1,2
|
0,2
|
15,0
|
50
|
113
|
2,0
|
0,4
|
25,0
|
50
|
113
|
2,0
|
0,4
|
25,0
|
Всього з яблуками свіжими
|
575
|
584
|
20,9
|
20,2
|
82,7
|
638
|
703
|
25,9
|
23,0
|
102
|
688
|
780
|
30,0
|
26,3
|
110
|
Всього зі сливами свіжими
|
575
|
580
|
21,0
|
20,2
|
81,4
|
638
|
699
|
25,9
|
22,9
|
100
|
688
|
777
|
30,1
|
26,2
|
109
|
Середа
|
ТК № 1.31
|
|
Салат з капусти, яблуком та селерою
|
100
|
66
|
1,1
|
3,1
|
7,8
|
100
|
66
|
1,1
|
3,1
|
7,8
|
100
|
66
|
1,1
|
3,1
|
7,8
|
ТК № 4.08
|
Г, Я, МП, Л
|
Курячий шніцель
|
70
|
148
|
13,1
|
6,9
|
11,3
|
100
|
212
|
18,7
|
9,9
|
16,2
|
120
|
255
|
22,4
|
11,8
|
19,4
|
ТК № 10.05
|
|
Соус "Кетчуп"
|
25
|
13
|
0,3
|
0,0
|
3,0
|
25
|
13
|
0,3
|
0,0
|
3,0
|
25
|
13
|
0,3
|
0,0
|
3,0
|
ТК № 8.01
|
МП, Л
|
Гречана каша з чебрецем
|
120
|
133
|
4,1
|
3,1
|
24,1
|
150
|
166
|
5,2
|
3,9
|
30,1
|
150
|
166
|
5,2
|
3,9
|
30,1
|
Пром-ве вироб.
|
МП, Л
|
Йогурт
|
125
|
86
|
2,0
|
6,3
|
5,3
|
125
|
86
|
2,0
|
6,3
|
5,3
|
125
|
86
|
2,0
|
6,3
|
5,3
|
ТК № 12.01
|
|
Банани свіжі
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
Всього
|
540
|
541
|
22,0
|
19,6
|
73,3
|
600
|
638
|
28,7
|
23,4
|
84,2
|
620
|
681
|
32,4
|
25,3
|
87,4
|
Четвер
|
ТК № 1.17
|
ГЦ
|
Салат з моркви з каррі та соусом "Вінегрет"
|
75
|
50
|
0,8
|
2,7
|
5,6
|
75
|
50
|
0,8
|
2,7
|
5,6
|
75
|
50
|
0,8
|
2,7
|
5,6
|
ТК № 6.06
|
Р, Я, Г
|
Стіки рибні
|
70
|
112
|
10,8
|
1,9
|
15,2
|
105
|
168
|
16,2
|
2,8
|
22,7
|
140
|
224
|
21,5
|
3,7
|
30,3
|
ТК № 8.16
|
МП, Л, Г
|
Овочева паелья з куркумою (морква, цибуля)
|
120
|
161
|
3,5
|
4,3
|
26,5
|
150
|
201
|
4,4
|
5,4
|
33,2
|
150
|
201
|
4,4
|
5,4
|
33,2
|
ТК № 11.05
|
МП, Л
|
Какао з молоком
|
150
|
84
|
4,6
|
4,1
|
7,4
|
150
|
84
|
4,6
|
4,1
|
7,4
|
150
|
84
|
4,6
|
4,1
|
7,4
|
ТК № 12.01
|
|
Груші свіжі
|
100
|
42
|
0,4
|
0,3
|
11,1
|
100
|
42
|
0,4
|
0,3
|
11,1
|
100
|
42
|
0,4
|
0,3
|
11,1
|
ТК № 12.01
|
|
або яблука свіжі
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
Пром-ве вироб.
|
Г, МП, Л
|
Хліб житній з вершковим маслом
|
30/3
|
89
|
1,2
|
2,6
|
15,0
|
50/3,5
|
142
|
2,0
|
3,5
|
25,0
|
50/3,5
|
145
|
2,1
|
3,9
|
25,1
|
Всього з грушами
|
548
|
538
|
21,2
|
15,9
|
80,8
|
634
|
687
|
28,3
|
18,9
|
105
|
670
|
746
|
33,7
|
20,2
|
113
|
Всього з яблуками
|
548
|
549
|
21,2
|
16,0
|
81,5
|
634
|
698
|
28,3
|
19,0
|
106
|
670
|
757
|
33,7
|
20,3
|
113
|
П'ятниця
|
ТК № 8.17
|
|
Овочеве соте "Осіннє"
|
100
|
85
|
1,7
|
5,5
|
6,7
|
100
|
85
|
1,7
|
5,5
|
6,7
|
75
|
64
|
1,3
|
4,1
|
5,0
|
ТК № 7.10
|
МП, Л, Г, Я
|
Запіканка сирна з яблуком та морквою і сметаною
|
100/15
|
214
|
13,0
|
11,2
|
14,7
|
120/15
|
250
|
15,5
|
12,8
|
17,6
|
150/15
|
305
|
19,3
|
15,3
|
21,8
|
ТК № 8.15
|
МП, Л, Г
|
Кускус (розсипчастий)
|
120
|
156
|
4,7
|
2,6
|
26,4
|
150
|
195
|
5,8
|
3,3
|
33,0
|
150
|
195
|
5,8
|
3,3
|
33,0
|
Пром-ве вироб.
|
|
Сік
|
170
|
84
|
1,0
|
0,0
|
19,1
|
170
|
84
|
1,0
|
0,0
|
19,1
|
170
|
84
|
1,0
|
0,0
|
19,1
|
ТК № 12.01
|
|
Виноград
|
75
|
54
|
0,8
|
0,0
|
12,8
|
75
|
54
|
0,8
|
0,0
|
12,8
|
75
|
54
|
0,8
|
0,0
|
12,8
|
|
|
Всього
|
580
|
592
|
21,2
|
19,3
|
79,7
|
630
|
668
|
24,8
|
21,6
|
89,1
|
635
|
701
|
28,1
|
22,7
|
91,7
|
3 тиждень
|
Збірник рецептур, № ТК
|
Наявні алергени
|
Найменування страв та виробів
|
Діти 6 - 11 р.
|
Діти 11 - 14 р.
|
Діти 14 - 18 р.
|
|
|
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
Понеділок
|
ТК № 1.06
|
Я, Л, МП
|
Салат з яєць та яблук зі сметаною
|
50
|
60
|
4,1
|
4,2
|
1,5
|
50
|
60
|
4,1
|
4,2
|
1,53
|
50
|
60
|
4,1
|
4,2
|
1,5
|
ТК № 8.26
|
МП, Л, Г
|
Каша пшенична
|
120
|
143
|
4,8
|
2,4
|
25,2
|
150
|
179
|
6,0
|
3,0
|
31,5
|
150
|
179
|
6,0
|
3,0
|
31,5
|
ТК № 7.09, ТК № 10.11
|
МП, Л, Я, Г
|
Запіканка морквяно-яблучна із сметанковим соусом
|
120/20
|
215
|
4,8
|
11,4
|
23,2
|
120/20
|
215
|
4,8
|
11,4
|
23,2
|
150/20
|
260
|
5,9
|
13,5
|
28,6
|
ТК № 11.05
|
МП, Л
|
Какао з молоком
|
200
|
112
|
6,1
|
5,5
|
9,9
|
200
|
112
|
6,1
|
5,5
|
9,86
|
200
|
112
|
6,1
|
5,5
|
9,9
|
ТК № 12.01
|
|
Банани свіжі
|
50
|
48
|
0,8
|
0,1
|
10,9
|
75
|
71
|
1,1
|
0,2
|
16,4
|
75
|
71
|
1,1
|
0,2
|
16,4
|
Всього
|
560
|
579
|
20,6
|
23,6
|
70,7
|
615
|
638
|
22,2
|
24,2
|
82,4
|
645
|
683
|
23,2
|
26,3
|
87,8
|
Вівторок
|
ТК № 1.43
|
К
|
Асорті овочеве
|
100
|
86
|
2,0
|
6,3
|
5,3
|
100
|
86
|
2,0
|
6,3
|
5,33
|
100
|
86
|
2,0
|
6,3
|
5,3
|
ТК № 4.11
|
|
Курка запечена в соусі "Імбирному"
|
52/8
|
129
|
13,6
|
5,8
|
3,6
|
85
|
183
|
19,3
|
8,2
|
5,14
|
100
|
215
|
22,7
|
9,7
|
6,1
|
ТК № 8.28
|
МП, Л
|
Банош
|
120
|
194
|
4,8
|
4,0
|
33,0
|
150
|
242
|
6,0
|
5,0
|
41,25
|
150
|
242
|
6,0
|
5,0
|
41,3
|
ТК № 11.04
|
|
Кисіль ягідний
|
200
|
84
|
0,3
|
0,0
|
19,9
|
200
|
84
|
0,3
|
0,0
|
19,88
|
200
|
84
|
0,3
|
0,0
|
19,9
|
ТК № 12.01
|
|
Яблука свіжі
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
Всього
|
580
|
546
|
21,1
|
16,4
|
73,6
|
635
|
648
|
27,9
|
19,8
|
83,40
|
650
|
680
|
31,3
|
21,3
|
84,3
|
Середа
|
ТК № 8.20
|
МП, Я, Л, Г
|
Кабачки в панірувальних сухарях
|
100
|
174
|
7,6
|
7,6
|
20,1
|
100
|
174
|
7,6
|
7,6
|
20,1
|
100
|
174
|
7,6
|
7,6
|
20,1
|
ТК № 8.05
|
МП, Л, С
|
Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром
|
120
|
191
|
6,1
|
7,0
|
26,0
|
120
|
191
|
6,1
|
7,0
|
26
|
150
|
239
|
7,7
|
8,7
|
32,6
|
Пром-ве вироб.
|
|
Сік
|
180
|
89
|
1,1
|
0,0
|
20,3
|
180
|
89
|
1,1
|
0,0
|
20,3
|
180
|
89
|
1,1
|
0,0
|
20,3
|
ТК № 12.01
|
|
Банани свіжі
|
75
|
71
|
1,1
|
0,2
|
16,4
|
75
|
71
|
1,1
|
0,2
|
16,4
|
75
|
71
|
1,1
|
0,2
|
16,4
|
Пром-ве вироб.
|
Г
|
Хліб цільнозерновий
|
30
|
71
|
1,8
|
2,4
|
10,0
|
50
|
118
|
3,0
|
4,0
|
16,7
|
50
|
118
|
3,0
|
4,0
|
16,7
|
Всього
|
505
|
596
|
17,7
|
17,2
|
92,8
|
525
|
643
|
18,9
|
18,8
|
99,5
|
555
|
690
|
20,4
|
20,5
|
106
|
Четвер
|
ТК № 1.25
|
|
Салат з запеченої капусти з родзинками
|
75
|
94
|
1,5
|
4,8
|
11,1
|
75
|
94
|
1,5
|
4,8
|
11,1
|
75
|
94
|
1,5
|
4,8
|
11,1
|
ТК № 6.01
|
Г, Я, Р
|
Рибні нагетси
|
70
|
114
|
11,3
|
2,2
|
14,5
|
105
|
171
|
17,0
|
3,2
|
21,7
|
140
|
228
|
22,6
|
4,3
|
29,0
|
ТК № 8.13
|
МП, Л
|
Картопляне пюре з орегано
|
120
|
163
|
2,8
|
7,4
|
21,1
|
150
|
203
|
3,5
|
9,3
|
26,4
|
150
|
203
|
3,5
|
9,3
|
26,4
|
ТК № 11.10
|
|
Чай з липою
|
150
|
0,6
|
0,0
|
0,0
|
0,17
|
150
|
0,6
|
0,0
|
0,0
|
0,17
|
150
|
0,6
|
0,0
|
0,0
|
0,17
|
ТК № 12.01
|
|
Виноград свіжий
|
100
|
72
|
1,0
|
0,0
|
17,0
|
75
|
54
|
0,8
|
0,0
|
12,8
|
75
|
54
|
0,8
|
0,0
|
12,8
|
Пром-ве вироб.
|
Г, МП, Л
|
Хліб житній з вершковим маслом
|
30/3
|
89
|
1,2
|
2,6
|
15,0
|
50/4
|
142
|
2,0
|
3,5
|
25
|
50/5,5
|
153
|
2,1
|
4,7
|
25,1
|
Всього
|
548
|
532
|
17,9
|
17,0
|
78,9
|
609
|
664
|
24,8
|
20,8
|
97,2
|
645
|
732
|
30,5
|
23,1
|
105
|
П'ятниця
|
ТК № 1.09
|
|
Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви з горіхами
|
100
|
70
|
1,5
|
5,1
|
4,6
|
100
|
70
|
1,5
|
5,1
|
4,6
|
100
|
70
|
1,5
|
5,1
|
4,6
|
ТК № 4.07
|
|
Курка по-італійськи
|
60
|
74
|
12,1
|
2,5
|
1,1
|
85
|
105
|
17,2
|
3,5
|
1,5
|
100
|
124
|
20,2
|
4,1
|
1,8
|
ТК № 8.03
|
МП, Л
|
Рис з кмином
|
120
|
164
|
3,7
|
3,0
|
30,1
|
120
|
164
|
3,7
|
3,0
|
30,12
|
150
|
205
|
4,7
|
3,8
|
37,7
|
ТК № 11.08
|
МП, Л
|
Чай масала
|
200
|
77
|
3,8
|
3,0
|
6,4
|
200
|
77
|
3,8
|
3,0
|
6,36
|
200
|
77
|
3,8
|
3,0
|
6,4
|
ТК № 12.01
|
|
Яблука свіжі
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
Пром-ве вироб.
|
Г, МП, Л
|
Хліб житній з вершковим маслом
|
30/4
|
93
|
1,2
|
3,0
|
15,0
|
50/4,5
|
145
|
2,0
|
3,9
|
25,0
|
50/5,5
|
153
|
2,1
|
4,7
|
25,1
|
Всього
|
614
|
531
|
22,7
|
17,0
|
69,0
|
660
|
615
|
28,6
|
19,0
|
79,4
|
706
|
681
|
32,6
|
21,1
|
87,2
|
4 тиждень
|
Збірник рецептур, № ТК
|
Наявні алергени
|
Найменування страв та виробів
|
Діти 6 - 11 р.
|
Діти 11 - 14 р.
|
Діти 14 - 18 р.
|
|
|
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
Вихід, г
|
Енергоцінність, ккал
|
Б, г
|
Ж, г
|
В, г
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
Понеділок
|
ТК № 4.08
|
Г, МП, Л, Я
|
Курячий шніцель
|
70
|
149
|
13,1
|
6,9
|
11,3
|
100
|
212
|
18,7
|
9,9
|
16,9
|
120
|
255
|
22,4
|
11,8
|
19,4
|
ТК № 8.19
|
|
Овочеве рагу з зеленим горошком
|
150
|
177
|
3,9
|
11,0
|
15,8
|
200
|
236
|
5,2
|
14,6
|
21,0
|
200
|
236
|
5,2
|
14,6
|
21,0
|
ТК № 11.03
|
|
Узвар
|
200
|
108
|
0,3
|
0,9
|
24,9
|
200
|
108
|
0,3
|
0,9
|
24,9
|
200
|
108
|
0,3
|
0,9
|
24,9
|
ТК № 12.01
|
|
Банани свіжі
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
Всього
|
520
|
528
|
18,8
|
19,0
|
73,8
|
600
|
651
|
25,7
|
25,6
|
84,6
|
620
|
693
|
29,4
|
27,5
|
87,1
|
Вівторок
|
ТК № 8.17
|
|
Овочеве соте "Осіннє"
|
75
|
64
|
1,3
|
4,1
|
5,0
|
75
|
64
|
1,3
|
4,1
|
5,0
|
75
|
64
|
1,3
|
4,1
|
5,0
|
ТК № 1.46
|
МП, Л
|
Салат з кисломолочного сиру, перцю солодкого з часником
|
100
|
121
|
11,9
|
6,8
|
3,4
|
100
|
121
|
11,9
|
6,8
|
3,4
|
100
|
121
|
11,9
|
6,8
|
3,4
|
ТК № 7.15
|
МП, Л, Я
|
Запіканка пшоняна з гарбузом та сметаною
|
150/25
|
203
|
3,2
|
9,2
|
26,4
|
200/25
|
254
|
4,1
|
10,6
|
35,0
|
250/25
|
305
|
4,9
|
12,0
|
43,5
|
Пром-ве вироб.
|
|
Сік
|
200
|
99
|
1,2
|
0,0
|
22,5
|
180
|
89
|
1,1
|
0,0
|
20,3
|
180
|
89
|
1,1
|
0,0
|
20,3
|
Пром-ве вироб.
|
Г
|
Хліб житній
|
30
|
68
|
1,2
|
0,2
|
15,0
|
50
|
113
|
2,0
|
0,4
|
25,0
|
50
|
113
|
2,0
|
0,4
|
25,0
|
Всього
|
580,0
|
555
|
18,8
|
20,3
|
72,3
|
630,0
|
641
|
20,3
|
21,9
|
88,6
|
680,0
|
692
|
21,2
|
23,3
|
97,2
|
Середа
|
ТК № 1.13
|
ГЦ
|
Салат з моркви, яблук з соусом "Вінегрет"
|
100
|
74
|
0,7
|
3,6
|
9,7
|
100
|
74
|
0,7
|
3,6
|
9,7
|
100
|
74
|
0,7
|
3,6
|
9,7
|
ТК № 6.03
|
Р
|
Риба тушкована з овочами під томатним соусом
|
60
|
61
|
8,5
|
2,8
|
1,7
|
90
|
91
|
12,7
|
4,2
|
2,5
|
120
|
122
|
16,9
|
5,5
|
3,3
|
ТК № 8.01
|
МП, Л
|
Гречана каша з чебрецем
|
120
|
133
|
4,1
|
3,1
|
24,1
|
150
|
166
|
5,2
|
3,9
|
30,1
|
150
|
166
|
5,2
|
3,9
|
30,1
|
ТК № 11.05
|
МП, Л
|
Какао з молоком
|
180
|
101
|
5,5
|
5,0
|
8,9
|
180
|
101
|
5,5
|
5,0
|
8,9
|
180
|
101
|
5,5
|
5,0
|
8,9
|
ТК № 12.01
|
|
Виноград свіжий
|
100
|
72
|
1,0
|
0,0
|
17,0
|
100
|
72
|
1,0
|
0,0
|
17,0
|
100
|
72
|
1,0
|
0,0
|
17,0
|
ТК № 12.01
|
|
або банани свіжі
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
100
|
95
|
1,5
|
0,2
|
21,8
|
Пром-ве вироб.
|
Г, МП, Л
|
Хліб житній з вершковим маслом
|
30/3
|
89
|
1,2
|
2,6
|
15,0
|
50/4
|
142
|
2,0
|
3,5
|
25,0
|
50/6
|
156
|
2,0
|
5,1
|
25,1
|
Всього з виноградом свіжим
|
593
|
530
|
21,1
|
17,0
|
76,3
|
674
|
646
|
27,1
|
20,1
|
93,2
|
706
|
691
|
31,4
|
23,1
|
94,1
|
Всього з бананами свіжими
|
593
|
553
|
22,0
|
17,0
|
81,0
|
674
|
669
|
28,0
|
20,0
|
98,0
|
706
|
714
|
32,0
|
23,0
|
99,0
|
Четвер
|
ТК № 1.20
|
ГЦ
|
Салат з капусти, моркви та зеленого горошку
|
50
|
34
|
1,0
|
1,8
|
3,1
|
50
|
34
|
1,0
|
1,8
|
3,1
|
50
|
34
|
1,0
|
1,8
|
3,1
|
ТК № 4.06
|
МП, Л, Я, Г
|
Котлета по міланські з сиром
|
85
|
215
|
15,6
|
9,4
|
20,1
|
125
|
317
|
23,0
|
13,9
|
29,5
|
150
|
380
|
27,6
|
16,6
|
35,5
|
ТК № 8.03
|
МП, Л
|
Рис з кмином
|
120
|
164
|
3,7
|
3,0
|
30,2
|
150
|
205
|
4,7
|
3,8
|
37,7
|
150
|
205
|
4,7
|
3,8
|
37,7
|
ТК № 11.04
|
|
Кисіль ягідний
|
150
|
63
|
0,2
|
0,0
|
14,9
|
150
|
63
|
0,2
|
0,0
|
14,9
|
150
|
63
|
0,2
|
0,0
|
14,9
|
ТК № 12.01
|
|
Апельсини свіжі
|
100
|
50
|
0,9
|
0,2
|
11,0
|
75
|
38
|
0,7
|
0,2
|
8,3
|
75
|
38
|
0,7
|
0,2
|
8,3
|
Всього
|
505
|
527
|
21,5
|
14,4
|
79,3
|
550
|
657
|
29,5
|
19,6
|
93,4
|
575
|
720
|
34,1
|
22,3
|
99,4
|
П'ятниця
|
Пром-ве вироб.
|
МП, Л
|
Сир твердий
|
15
|
52
|
3,4
|
4,3
|
0,7
|
15
|
52
|
3,4
|
4,3
|
0,7
|
15
|
52
|
3,4
|
4,3
|
0,7
|
ТК № 1.19
|
МП, Л
|
Салат з моркви та капусти зі сметанно-хроновим соусом
|
75
|
48
|
1,0
|
2,4
|
5,3
|
75
|
48
|
1,0
|
2,4
|
5,3
|
75
|
48
|
1,0
|
2,4
|
5,3
|
ТК № 8.07
|
|
Лобіо з квасолею
|
250
|
268
|
12,3
|
9,2
|
34,7
|
250
|
268
|
12,3
|
9,2
|
34,7
|
250
|
268
|
12,0
|
9,2
|
34,7
|
ТК № 11.03
|
|
Узвар
|
150
|
81
|
0,2
|
0,7
|
18,7
|
150
|
81
|
0,2
|
0,7
|
18,7
|
200
|
108
|
0,3
|
0,9
|
24,9
|
ТК № 12.01
|
|
Яблука свіжі
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
100
|
52
|
0,4
|
0,4
|
11,8
|
Пром-ве вироб.
|
МП, Л, Г
|
Хліб цільнозерновий з маслом вершковим
|
30/3
|
92
|
1,8
|
4,8
|
10,1
|
50/4
|
147
|
3,0
|
7,2
|
16,7
|
50/4,5
|
150
|
3,0
|
7,6
|
16,7
|
Всього
|
623
|
594
|
19,1
|
21,8
|
81,3
|
644
|
648
|
20,4
|
24,1
|
88,0
|
695
|
678
|
20,2
|
24,7
|
94,2
|