A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Перспективне 4-х тижневе меню

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства

Охорони здоровя України

08 лютого 2023 року №243

Рекомендоване Примірне чотиритижневе сезонне меню рекомендоване для організації одноразового харчування дітей віком від 6 до 18 років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній перід

 

1 тиждень

Збірник рецептур, № ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

Діти 6 - 11 р.

Діти 11 - 14 р.

Діти 14 - 18 р.

 

 

 

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

ТК № 1.23

 

Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику

100

94

3,0

6,6

5,2

100

94

3,0

6,6

5,2

100

94

3,0

6,6

5,2

ТК № 3.02

Г, Л, МП, Я

Скрамбл

50

79

5,5

5,0

3,0

50

79

5,5

5,0

3,0

50

79

5,5

5,0

3,0

ТК № 7.08

МП, Л, Г

Мак енд чіз

120

181

6,2

10,2

17,3

150

226

7,7

12,7

21,6

150

226

7,7

12,7

21,6

Пром-ве вироб.

 

Сік

170

84

1,0

0,0

19,1

170

84

1,0

0,0

19,1

190

94

1,1

0,0

21,4

ТК № 12.01

 

Банани свіжі

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

Пром-ве вироб.

Г

Хліб цільнозерновий

30

71

1,8

2,4

10,0

50

118

3,0

4,0

16,7

50

118

3,0

4,0

16,7

Всього

570

604

19,0

24,3

76,4

620

696

21,7

28,4

87,4

640

706

21,8

28,4

89,7

Вівторок

ТК № 1.13

ГЦ

Салат з моркви, яблук з соусом "Вінегрет"

100

74

0,7

3,6

9,7

75

56

0,6

2,7

7,3

75

56

0,6

2,7

7,3

ТК № 4.09

Г, Л, Я, МП

Курячі нагетси

85

186

15,1

7,7

17,7

125

274

22,2

11,3

26,0

150,00

329

26,6

13,6

31,2

ТК № 8.12

МП, Л

Відварена картопля з вершковим маслом

120

151

2,2

7,6

18,7

150

189

2,7

9,5

23,4

150

189

2,7

9,5

23,4

ТК № 11.09

 

Чай з мелісою

150

1

0,0

0,0

0,4

150

1

0,0

0,0

0,4

150

1

0,0

0,0

0,4

ТК № 12.01

 

Яблука свіжі

75

39

0,3

0,3

8,9

75

39

0,3

0,3

8,9

75

39

0,3

0,3

8,9

ТК № 12.01

 

або апельсини свіжі

75

38

0,7

0,2

8,3

75

38

0,7

0,2

8,3

75

38

0,7

0,2

8,3

Пром-ве вироб.

Г, МП, Л

Хліб житній з вершковим маслом

30/3

89

1,2

2,6

15,0

50/3,5

138

2,0

3,1

25,0

50/3,5

138

2,0

3,1

25,0

Всього з яблуками свіжими

563

541

19,5

21,8

70,4

629

697

27,8

26,9

91,0

654

752

32,2

29,2

96,2

Всього з апельсинами свіжими

563

539

19,9

21,6

69,8

629

695

28,1

26,8

90,3

654

750

32,6

29,0

95,5

Середа

ТК № 1.18

МП, Л

Салат з моркви з сиром та сметаною

100

112

4,6

7,2

7,9

75

84

3,4

5,4

5,9

75

84

3,4

5,4

5,9

ТК № 4.03

МП, Л

Куліш з курячим м'ясом

130/50

270

15,6

12,2

26,7

180/70

375

21,7

16,9

37,0

216/84

450

26,1

20,3

44,5

ТК № 11.04

 

Кисіль ягідний

200

84

0,3

0,0

19,9

200

84

0,3

0,0

19,9

200

84

0,3

0,0

19,9

ТК № 12.01

 

Виноград свіжий

100

72

1,0

0,0

17,0

100

72

1,0

0,0

17,0

100

72

1,0

0,0

17,0

ТК № 12.01

 

або банани свіжі

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

Всього з виноградом свіжим

580

538

21,5

19,4

71,5

625

615

26,4

22,3

79,8

675

690

30,8

25,7

87,3

Всього з бананами свіжими

580

561

22,0

19,6

76,3

625

638

26,9

22,5

84,6

675

713

31,3

25,9

92,1

Четвер

ТК № 1.25

 

Салат з запеченої капусти та родзинками

100

125

2,0

6,4

14,8

75

94

1,5

4,8

11,1

75

94

1,5

4,8

11,1

ТК № 6.02

Р, Г, МП, Л

Риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель"

60

71

9,6

2,7

4,0

90

107

14,4

4,1

6,0

120

143

19,2

5,4

8,0

ТК № 08.04

МП, Л

Рис розсипчастий з орегано

120

164

3,7

2,9

30,2

150

204

4,7

3,6

37,8

150

204

4,7

3,6

37,8

ТК № 11.05

МП, Л

Какао з молоком

150

84

4,6

4,1

7,4

150

84

4,6

4,1

7,4

150

84

4,6

4,1

7,4

ТК № 12.01

 

Яблука свіжі

75

39

0,3

0,3

8,9

75

39

0,3

0,3

8,9

75

39

0,3

0,3

8,9

ТК № 12.01

 

або груші свіжі

75

32

0,3

0,2

8,3

75

32

0,3

0,2

8,3

75

32

0,3

0,2

8,3

ТК № 12.01

 

або кавуни свіжі

75

21

0,5

0,2

4,5

75

21

0,5

0,2

4,5

75

21

0,5

0,2

4,5

Пром-ве вироб.

Г, МП, Л

Хліб житній з вершковим маслом

30/3

89

1,2

2,6

15,0

50/3,5

138

2,0

3,1

25,0

50/3,5

138

2,0

3,1

25,0

Всього з яблуками свіжими

538

572

21,5

19,0

80,3

594

667

27,5

20,1

96,2

624

702

32,3

21,4

98,1

Всього з грушами свіжими

538

565

21,5

19,0

79,7

594

659

27,5

20,0

95,6

624

695

32,3

21,3

97,5

Всього з кавунами свіжими

538

554

21,7

18,9

75,9

594

648

27,7

19,9

91,8

624

684

32,5

21,3

93,8

П'ятниця

ТК № 8.19

 

Овочеве рагу з зеленим горошком

150

177

3,9

11,0

15,8

150

177

3,9

11,0

15,8

200

236

5,1

14,6

21,0

ТК № 07.12

МП, Л, Г

Запіканка сирна з бананом та сметаною і ягідним кюлі

150/20

289

16,8

10,5

31,6

180/20

344

20,1

12,6

37,2

180/20

344

20,1

12,6

37,2

ТК № 11.03

 

Узвар

200

108

0,3

0,9

24,9

200

108

0,3

0,9

24,9

200

108

0,3

0,9

24,9

Всього

520

574

21,0

22,4

72,3

550

629

24,3

24,5

77,9

600

688

25,5

28,1

83,1

2 тиждень

Збірник рецептур, № ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

Діти 6 - 11 р.

Діти 11 - 14 р.

Діти 14 - 18 р.

 

 

 

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

Пром-ве вироб.

МП, Л

Сир твердий

15

52

3,4

4,3

0,7

15

52

3,4

4,3

0,7

15

52

3,4

4,3

0,7

ТК № 1.09

 

Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви з горіхами

50

35

0,7

2,5

2,3

50

35

0,7

2,5

2,3

50

35

0,7

2,5

2,3

ТК № 7.23

МП, Л

Вегетаріанський закритий пиріг

200

332

12,9

15,6

39,8

200

332

12,9

15,6

39,8

250

416

16,2

19,5

49,8

ТК № 11.04

 

Кисіль ягідний

200

84

0,3

0,0

19,9

200

84

0,3

0,0

19,9

200

84

0,3

0,0

19,9

ТК № 12.01

 

Сливи свіжі

50

24

0,3

0,2

5,0

50

24

0,3

0,2

5,0

50

24

0,3

0,2

5,0

ТК № 12.01

 

або персики свіжі

50

23

0,5

0,1

5,0

50

23

0,5

0,1

5,0

50

23

0,5

0,1

5,0

Пром-ве вироб.

Г

Хліб цільнозерновий

30

71

1,8

2,4

10,0

50

118

3,0

4,0

16,7

50

118

3,0

4,0

16,7

Всього зі сливами свіжими

545

599

19,4

25,0

77,7

565

646

20,6

26,6

84,4

615

729

23,9

30,5

94,4

Всього з персиками свіжими

545

598

19,6

24,9

77,7

565

645

20,8

26,5

84,4

615

728

24,1

30,4

94,4

Вівторок

Пром-ве вироб.

МП, Л

Сир твердий

15

52

3,4

4,3

0,7

8

28

1,8

2,3

0,4

8

28

1,8

2,3

0,4

ТК № 1.02

 

Салат зі свіжих томатів з солодким перцем

75

37

0,8

2,5

3,0

75

37

0,8

2,5

3,0

75

37

0,8

2,5

3,0

ТК № 4.04

 

Плов з курячим м'ясом

130/50

280

14,9

12,0

30,3

180/70

389

20,7

16,7

42,1

216/84

466

24,9

20,0

50,5

ТК № 11.03

 

Узвар

200

108

0,3

0,9

24,9

180

97

0,3

0,8

22,4

180

97

0,3

0,8

22,4

ТК № 12.01

 

Яблука свіжі

75

39

0,3

0,3

8,9

75

39

0,3

0,3

8,9

75

39

0,3

0,3

8,9

ТК № 12.01

 

або сливи свіжі

75

36

0,4

0,2

7,5

75

36

0,4

0,2

7,5

75

36

0,4

0,2

7,5

Пром-ве вироб.

Г

Хліб житній

30

68

1,2

0,2

15,0

50

113

2,0

0,4

25,0

50

113

2,0

0,4

25,0

Всього з яблуками свіжими

575

584

20,9

20,2

82,7

638

703

25,9

23,0

102

688

780

30,0

26,3

110

Всього зі сливами свіжими

575

580

21,0

20,2

81,4

638

699

25,9

22,9

100

688

777

30,1

26,2

109

Середа

ТК № 1.31

 

Салат з капусти, яблуком та селерою

100

66

1,1

3,1

7,8

100

66

1,1

3,1

7,8

100

66

1,1

3,1

7,8

ТК № 4.08

Г, Я, МП, Л

Курячий шніцель

70

148

13,1

6,9

11,3

100

212

18,7

9,9

16,2

120

255

22,4

11,8

19,4

ТК № 10.05

 

Соус "Кетчуп"

25

13

0,3

0,0

3,0

25

13

0,3

0,0

3,0

25

13

0,3

0,0

3,0

ТК № 8.01

МП, Л

Гречана каша з чебрецем

120

133

4,1

3,1

24,1

150

166

5,2

3,9

30,1

150

166

5,2

3,9

30,1

Пром-ве вироб.

МП, Л

Йогурт

125

86

2,0

6,3

5,3

125

86

2,0

6,3

5,3

125

86

2,0

6,3

5,3

ТК № 12.01

 

Банани свіжі

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

Всього

540

541

22,0

19,6

73,3

600

638

28,7

23,4

84,2

620

681

32,4

25,3

87,4

Четвер

ТК № 1.17

ГЦ

Салат з моркви з каррі та соусом "Вінегрет"

75

50

0,8

2,7

5,6

75

50

0,8

2,7

5,6

75

50

0,8

2,7

5,6

ТК № 6.06

Р, Я, Г

Стіки рибні

70

112

10,8

1,9

15,2

105

168

16,2

2,8

22,7

140

224

21,5

3,7

30,3

ТК № 8.16

МП, Л, Г

Овочева паелья з куркумою (морква, цибуля)

120

161

3,5

4,3

26,5

150

201

4,4

5,4

33,2

150

201

4,4

5,4

33,2

ТК № 11.05

МП, Л

Какао з молоком

150

84

4,6

4,1

7,4

150

84

4,6

4,1

7,4

150

84

4,6

4,1

7,4

ТК № 12.01

 

Груші свіжі

100

42

0,4

0,3

11,1

100

42

0,4

0,3

11,1

100

42

0,4

0,3

11,1

ТК № 12.01

 

або яблука свіжі

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

Пром-ве вироб.

Г, МП, Л

Хліб житній з вершковим маслом

30/3

89

1,2

2,6

15,0

50/3,5

142

2,0

3,5

25,0

50/3,5

145

2,1

3,9

25,1

Всього з грушами

548

538

21,2

15,9

80,8

634

687

28,3

18,9

105

670

746

33,7

20,2

113

Всього з яблуками

548

549

21,2

16,0

81,5

634

698

28,3

19,0

106

670

757

33,7

20,3

113

П'ятниця

ТК № 8.17

 

Овочеве соте "Осіннє"

100

85

1,7

5,5

6,7

100

85

1,7

5,5

6,7

75

64

1,3

4,1

5,0

ТК № 7.10

МП, Л, Г, Я

Запіканка сирна з яблуком та морквою і сметаною

100/15

214

13,0

11,2

14,7

120/15

250

15,5

12,8

17,6

150/15

305

19,3

15,3

21,8

ТК № 8.15

МП, Л, Г

Кускус (розсипчастий)

120

156

4,7

2,6

26,4

150

195

5,8

3,3

33,0

150

195

5,8

3,3

33,0

Пром-ве вироб.

 

Сік

170

84

1,0

0,0

19,1

170

84

1,0

0,0

19,1

170

84

1,0

0,0

19,1

ТК № 12.01

 

Виноград

75

54

0,8

0,0

12,8

75

54

0,8

0,0

12,8

75

54

0,8

0,0

12,8

 

 

Всього

580

592

21,2

19,3

79,7

630

668

24,8

21,6

89,1

635

701

28,1

22,7

91,7

3 тиждень

Збірник рецептур, № ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

Діти 6 - 11 р.

Діти 11 - 14 р.

Діти 14 - 18 р.

 

 

 

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

ТК № 1.06

Я, Л, МП

Салат з яєць та яблук зі сметаною

50

60

4,1

4,2

1,5

50

60

4,1

4,2

1,53

50

60

4,1

4,2

1,5

ТК № 8.26

МП, Л, Г

Каша пшенична

120

143

4,8

2,4

25,2

150

179

6,0

3,0

31,5

150

179

6,0

3,0

31,5

ТК № 7.09, ТК № 10.11

МП, Л, Я, Г

Запіканка морквяно-яблучна із сметанковим соусом

120/20

215

4,8

11,4

23,2

120/20

215

4,8

11,4

23,2

150/20

260

5,9

13,5

28,6

ТК № 11.05

МП, Л

Какао з молоком

200

112

6,1

5,5

9,9

200

112

6,1

5,5

9,86

200

112

6,1

5,5

9,9

ТК № 12.01

 

Банани свіжі

50

48

0,8

0,1

10,9

75

71

1,1

0,2

16,4

75

71

1,1

0,2

16,4

Всього

560

579

20,6

23,6

70,7

615

638

22,2

24,2

82,4

645

683

23,2

26,3

87,8

Вівторок

ТК № 1.43

К

Асорті овочеве

100

86

2,0

6,3

5,3

100

86

2,0

6,3

5,33

100

86

2,0

6,3

5,3

ТК № 4.11

 

Курка запечена в соусі "Імбирному"

52/8

129

13,6

5,8

3,6

85

183

19,3

8,2

5,14

100

215

22,7

9,7

6,1

ТК № 8.28

МП, Л

Банош

120

194

4,8

4,0

33,0

150

242

6,0

5,0

41,25

150

242

6,0

5,0

41,3

ТК № 11.04

 

Кисіль ягідний

200

84

0,3

0,0

19,9

200

84

0,3

0,0

19,88

200

84

0,3

0,0

19,9

ТК № 12.01

 

Яблука свіжі

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

Всього

580

546

21,1

16,4

73,6

635

648

27,9

19,8

83,40

650

680

31,3

21,3

84,3

Середа

ТК № 8.20

МП, Я, Л, Г

Кабачки в панірувальних сухарях

100

174

7,6

7,6

20,1

100

174

7,6

7,6

20,1

100

174

7,6

7,6

20,1

ТК № 8.05

МП, Л, С

Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром

120

191

6,1

7,0

26,0

120

191

6,1

7,0

26

150

239

7,7

8,7

32,6

Пром-ве вироб.

 

Сік

180

89

1,1

0,0

20,3

180

89

1,1

0,0

20,3

180

89

1,1

0,0

20,3

ТК № 12.01

 

Банани свіжі

75

71

1,1

0,2

16,4

75

71

1,1

0,2

16,4

75

71

1,1

0,2

16,4

Пром-ве вироб.

Г

Хліб цільнозерновий

30

71

1,8

2,4

10,0

50

118

3,0

4,0

16,7

50

118

3,0

4,0

16,7

Всього

505

596

17,7

17,2

92,8

525

643

18,9

18,8

99,5

555

690

20,4

20,5

106

Четвер

ТК № 1.25

 

Салат з запеченої капусти з родзинками

75

94

1,5

4,8

11,1

75

94

1,5

4,8

11,1

75

94

1,5

4,8

11,1

ТК № 6.01

Г, Я, Р

Рибні нагетси

70

114

11,3

2,2

14,5

105

171

17,0

3,2

21,7

140

228

22,6

4,3

29,0

ТК № 8.13

МП, Л

Картопляне пюре з орегано

120

163

2,8

7,4

21,1

150

203

3,5

9,3

26,4

150

203

3,5

9,3

26,4

ТК № 11.10

 

Чай з липою

150

0,6

0,0

0,0

0,17

150

0,6

0,0

0,0

0,17

150

0,6

0,0

0,0

0,17

ТК № 12.01

 

Виноград свіжий

100

72

1,0

0,0

17,0

75

54

0,8

0,0

12,8

75

54

0,8

0,0

12,8

Пром-ве вироб.

Г, МП, Л

Хліб житній з вершковим маслом

30/3

89

1,2

2,6

15,0

50/4

142

2,0

3,5

25

50/5,5

153

2,1

4,7

25,1

Всього

548

532

17,9

17,0

78,9

609

664

24,8

20,8

97,2

645

732

30,5

23,1

105

П'ятниця

ТК № 1.09

 

Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви з горіхами

100

70

1,5

5,1

4,6

100

70

1,5

5,1

4,6

100

70

1,5

5,1

4,6

ТК № 4.07

 

Курка по-італійськи

60

74

12,1

2,5

1,1

85

105

17,2

3,5

1,5

100

124

20,2

4,1

1,8

ТК № 8.03

МП, Л

Рис з кмином

120

164

3,7

3,0

30,1

120

164

3,7

3,0

30,12

150

205

4,7

3,8

37,7

ТК № 11.08

МП, Л

Чай масала

200

77

3,8

3,0

6,4

200

77

3,8

3,0

6,36

200

77

3,8

3,0

6,4

ТК № 12.01

 

Яблука свіжі

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

Пром-ве вироб.

Г, МП, Л

Хліб житній з вершковим маслом

30/4

93

1,2

3,0

15,0

50/4,5

145

2,0

3,9

25,0

50/5,5

153

2,1

4,7

25,1

Всього

614

531

22,7

17,0

69,0

660

615

28,6

19,0

79,4

706

681

32,6

21,1

87,2

4 тиждень

Збірник рецептур, № ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

Діти 6 - 11 р.

Діти 11 - 14 р.

Діти 14 - 18 р.

 

 

 

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енергоцінність, ккал

Б, г

Ж, г

В, г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

ТК № 4.08

Г, МП, Л, Я

Курячий шніцель

70

149

13,1

6,9

11,3

100

212

18,7

9,9

16,9

120

255

22,4

11,8

19,4

ТК № 8.19

 

Овочеве рагу з зеленим горошком

150

177

3,9

11,0

15,8

200

236

5,2

14,6

21,0

200

236

5,2

14,6

21,0

ТК № 11.03

 

Узвар

200

108

0,3

0,9

24,9

200

108

0,3

0,9

24,9

200

108

0,3

0,9

24,9

ТК № 12.01

 

Банани свіжі

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

Всього

520

528

18,8

19,0

73,8

600

651

25,7

25,6

84,6

620

693

29,4

27,5

87,1

Вівторок

ТК № 8.17

 

Овочеве соте "Осіннє"

75

64

1,3

4,1

5,0

75

64

1,3

4,1

5,0

75

64

1,3

4,1

5,0

ТК № 1.46

МП, Л

Салат з кисломолочного сиру, перцю солодкого з часником

100

121

11,9

6,8

3,4

100

121

11,9

6,8

3,4

100

121

11,9

6,8

3,4

ТК № 7.15

МП, Л, Я

Запіканка пшоняна з гарбузом та сметаною

150/25

203

3,2

9,2

26,4

200/25

254

4,1

10,6

35,0

250/25

305

4,9

12,0

43,5

Пром-ве вироб.

 

Сік

200

99

1,2

0,0

22,5

180

89

1,1

0,0

20,3

180

89

1,1

0,0

20,3

Пром-ве вироб.

Г

Хліб житній

30

68

1,2

0,2

15,0

50

113

2,0

0,4

25,0

50

113

2,0

0,4

25,0

Всього

580,0

555

18,8

20,3

72,3

630,0

641

20,3

21,9

88,6

680,0

692

21,2

23,3

97,2

Середа

ТК № 1.13

ГЦ

Салат з моркви, яблук з соусом "Вінегрет"

100

74

0,7

3,6

9,7

100

74

0,7

3,6

9,7

100

74

0,7

3,6

9,7

ТК № 6.03

Р

Риба тушкована з овочами під томатним соусом

60

61

8,5

2,8

1,7

90

91

12,7

4,2

2,5

120

122

16,9

5,5

3,3

ТК № 8.01

МП, Л

Гречана каша з чебрецем

120

133

4,1

3,1

24,1

150

166

5,2

3,9

30,1

150

166

5,2

3,9

30,1

ТК № 11.05

МП, Л

Какао з молоком

180

101

5,5

5,0

8,9

180

101

5,5

5,0

8,9

180

101

5,5

5,0

8,9

ТК № 12.01

 

Виноград свіжий

100

72

1,0

0,0

17,0

100

72

1,0

0,0

17,0

100

72

1,0

0,0

17,0

ТК № 12.01

 

або банани свіжі

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

Пром-ве вироб.

Г, МП, Л

Хліб житній з вершковим маслом

30/3

89

1,2

2,6

15,0

50/4

142

2,0

3,5

25,0

50/6

156

2,0

5,1

25,1

Всього з виноградом свіжим

593

530

21,1

17,0

76,3

674

646

27,1

20,1

93,2

706

691

31,4

23,1

94,1

Всього з бананами свіжими

593

553

22,0

17,0

81,0

674

669

28,0

20,0

98,0

706

714

32,0

23,0

99,0

Четвер

ТК № 1.20

ГЦ

Салат з капусти, моркви та зеленого горошку

50

34

1,0

1,8

3,1

50

34

1,0

1,8

3,1

50

34

1,0

1,8

3,1

ТК № 4.06

МП, Л, Я, Г

Котлета по міланські з сиром

85

215

15,6

9,4

20,1

125

317

23,0

13,9

29,5

150

380

27,6

16,6

35,5

ТК № 8.03

МП, Л

Рис з кмином

120

164

3,7

3,0

30,2

150

205

4,7

3,8

37,7

150

205

4,7

3,8

37,7

ТК № 11.04

 

Кисіль ягідний

150

63

0,2

0,0

14,9

150

63

0,2

0,0

14,9

150

63

0,2

0,0

14,9

ТК № 12.01

 

Апельсини свіжі

100

50

0,9

0,2

11,0

75

38

0,7

0,2

8,3

75

38

0,7

0,2

8,3

Всього

505

527

21,5

14,4

79,3

550

657

29,5

19,6

93,4

575

720

34,1

22,3

99,4

П'ятниця

Пром-ве вироб.

МП, Л

Сир твердий

15

52

3,4

4,3

0,7

15

52

3,4

4,3

0,7

15

52

3,4

4,3

0,7

ТК № 1.19

МП, Л

Салат з моркви та капусти зі сметанно-хроновим соусом

75

48

1,0

2,4

5,3

75

48

1,0

2,4

5,3

75

48

1,0

2,4

5,3

ТК № 8.07

 

Лобіо з квасолею

250

268

12,3

9,2

34,7

250

268

12,3

9,2

34,7

250

268

12,0

9,2

34,7

ТК № 11.03

 

Узвар

150

81

0,2

0,7

18,7

150

81

0,2

0,7

18,7

200

108

0,3

0,9

24,9

ТК № 12.01

 

Яблука свіжі

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

Пром-ве вироб.

МП, Л, Г

Хліб цільнозерновий з маслом вершковим

30/3

92

1,8

4,8

10,1

50/4

147

3,0

7,2

16,7

50/4,5

150

3,0

7,6

16,7

Всього

623

594

19,1

21,8

81,3

644

648

20,4

24,1

88,0

695

678

20,2

24,7

94,2


 

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено