A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Інсценізації до творів Т.Г. Шевченка

Дата: 12.03.2024 13:30
Кількість переглядів: 168

   Щорічно у березневі дні  відзначає весь український народ й людство Шевченківські дні. З нагоди такої події і в нашому ліцеї було проведено ряд заходів, у тому числі одним із них, який був для всіх не тільки цікавим, а й зворушливим. Вшановуючи пам’ять про Т.Г. Шевченка, із учнями ліцею було підготовлено інсценізації до творів Кобзаря разом із учителями Колісник В.В. і Яричевською В.П.

  Драматична спадщина Кобзаря, що дійшла до нас невелика. Інсценізацію  п’єси «Назар Стодоля» підготували учні 10-х класів разом з учителем Яричевською В.П. Участь взяли такі учні: Бітнер Аліна, Войт Ольга, Глущук Ярослав, Паламарчук Денис, Шевчук Тимофій, Бевзюк Дмитро, Волицький Тимур. Етнографічно-побутові картини увиразнили історичний контекст твору.

  У інсценізації, складеної учителем української мови і літератури  Колісник В.В. брали участь учні 5-А класу: Шумський Олександр,  Шашкова Софія, Данилевич Діана, Лубенець Анастасія, Беззубець Максим, Гоменюк Антон.

 Учні 7-А класу підготували інсценізацію до твору Шевченка «Наймичка». У цій постановці брали участь юні актори: Мавров Микола, Гардасевич Олександра, Гардасевич Євгенія, Ястремський Артем.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено