A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Неймовірна правда про письменників. Тарас Григорович Шевченко. 

Дата: 08.03.2024 13:33
Кількість переглядів: 45

     Ну що б, здавалося, слова… Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!.. Т. Г. Шевченко

         З метою вшанування пам'яті Тараса Григоровича Шевченка та відзначення 210 річниці з дня народження Кобзаря, учні Жашківського ліцею №3 разом з учителем української мови та літератури Сміщенко В. С. організували
       Саме популяризація української літератури в сьогоденні є важливим складовим у навчанні наших дітей. Адже багатосторонній талант Шевченка є прикладом української культури. Бо він був не лише відомим поетом і митцем, а й активним громадським діячем, філософом, художником і гравцем на бандурі. Його збірка поезій "Кобзар" вважається шедевром української літератури. Він відомий своїми глибокими почуттями, соціальною чутливістю та майстерністю в образотворчості.  Українці вважають Шевченка символом національного просвітника та борця за свободу, і його день народження відзначається українськими людьми як День Кобзаря. 
      Як сказав Тарас Григорович Шевченко - "Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь.". Ці слова були пророчими та важливими тоді і зараз. Будьмо достойними синами та дочками свого народу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено