A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Заняття з елементами тренінгу на тему "Формування безпечної поведінки у дітей"

Дата: 04.12.2023 14:03
Кількість переглядів: 52

    Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія "16 днів проти насильства" з метою привернення уваги учнівської молоді до проблем подолання насильства в сім’ях, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок, жорстокого поводження з дітьми, формування в свідомості школярів нетерпимого ставлення до насильства

       Саме тому практичним психологом ліцею Світланою Сміщенко разом з учнями 7-Б класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: "Формування безпечної поведінки у дітей". Під час уроку учні нагадали та ознайомилися з інформацією про дану акцію, прослухали тематичні притчі, обговорили подані ситуації, визначаючи тип насильства та шляхи вирішення, зображали малюнки на тему: "Ми проти насилля". Одним з цікавих моментів стало виконання експерименту "Склянка води", саме він виразно показав стан людини під час та після образ, приниження тощо. На закінчення ще раз нагадали куди та до кого потрібно звертатися в складних життєвих ситуаціях.

         Такі заняття формують та виховують  у свідомості учнів  нетерпиме ставлення до насильства. Розвивають найважливіші риси характеру – чуйність, доброту, милосердя, розуміння, випрацьовують вміння правильної життєвої позиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено