A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

День казки

Дата: 15.04.2024 15:18
Кількість переглядів: 219

А День сьогодні, наче казка,

Сміється сонечко в вікно,

Й запрошує: «Заходь, будь ласка!»

Так гарно не було давно.   

   У нашому ліцеї розпочався Тиждень початкової школи. Мабуть, на Землі немає людини яка не любила б казок. Тому понеділок – «День казки». Для нього ми обрали жовтий колір - колір сонячного тепла, колір щастя.                                    

   І дійсно, у кожному класі відбувалося своє казкове дійство.  Учні 1 - А класу провели вікторину «Казковий світ дитинства» та інсценізацію казки «Колобок». У 1 - Б класі виготовили фліпбук та книжки - малютки «Мої улюблені казки». А також відгадували відомі українські казки за емодзі. Асоціативний кущ «Дитинство» утворили учні 2 - А класу. У 2 - Б класі провели вікторину «Потяг казкарів» та прослухали повчальні казки В. Сухомлинського «Важко бути людиною», «Добре слово». Учні 3 - А класу розгадували вікторину «З якої це казки». У 3 - Б класі відбувався справжній ляльковий театр.

   Гра-вікторина «Мільйон великодніх яєць» для цікавого тематичного заходу про писанки до Великодня була проведена учнями 4 - А класу. Гра оформлена за зразком програми «Перший мільйон», містить запитання і 4 варіанти відповіді. Є можливість зменшити кількість варіантів відповіді, звернутися за допомогою до когось одного чи за допомогою «залу». Перевірка вибраного варіанту відповіді здійснюється автоматично. Гра супроводжується яскравими звуковими ефектами.

  На ГПД Шерстяк В.О. провела цікаву вікторину «У світі чарівної казки», а вихователь 2 класів Король Л.А. організувала  вікторину «Потяг казкарів». Діти ознайомилися з казками нашої бібліотеки. Надзвичайно цікавими були інсценізації до казок «Рукавичка», «Котик та півник» від учнів 4-Б класу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено