A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Збережемо природу разом

Дата: 21.03.2024 15:53
Кількість переглядів: 81

   У календарі міжнародних свят існує два Дня Землі – 20 березня, що має миротворчу та гуманістичну спрямованість та який відзначають у День весняного рівнодення та 22 квітня, що має екологічну спрямованість.

   Ці свята – це єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім.

  Педагогом-організатором Світланою Павлюк у 7-Б класі проведено екологічний урок «Збережемо планету разом», щоб ще раз нагадати про необхідність збереження навколишнього середовища і планети в цілому. Під час уроку учні показали свою кмітливість і вміння працювати разом, активно виконували поставлені завдання, розробляли памятки про необхідність охороняти всі багатства природи.  

  Піклуватись про планету варто не тільки у цей день, а завжди. Земля – наш спільний дім, який треба оберігати, цінувати та не забруднювати, адже все починається із кожного з нас!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено