A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Слово про колегу

Дата: 24.04.2024 16:10
Кількість переглядів: 86

 

  Москаленко Ольга Володимирівна - вчителька трудового навчання і технологій нашого ліцею. Має ІІ кваліфікаційну категорію.  Творча у роботі. Передаючи свої знання учням, навчає їх умінню бути практичними у житті. У 2023 році  вона взяла участь в обласному  конкурсі на кращий електронний освітній ресурс. Представила електронний посібник "Підставка під горнятко".  Посіла ІІ місце. Нагороджена Дипломом КНЗ«ОІПОПП ЧОР» із врученням сертифікатів.

      Ольгу  Володимирівну запросили до обласної  групи творчих вчителів трудового навчання та технологій при КНЗ «ЧОІПППП  ЧОР». Для майстер-класу систематизувала, розробила та презентувала систему відео уроків.

         5 клас "Рамка для фотографії з фоамірану", "Технологія виготовлення аплікації з природніх матеріалів ( викладання з круп та  насіння)".

        6 клас "Годівничка для синичок із дерев’яних паличок", "Технологія ниткографії. Технологія виготовлення виробів із пряжі)".

      Відеоуроки  Ольги  Володимирівни увійшли  до  електронного  збірника, розміщені на сайті дистанційної освіти трудового навчання, технологій за посиланням http://surl.li/ruyty

       Матеріали  можуть використовувати колеги у своїй роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено