A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Тренінгове заняття з домедичної допомоги

Дата: 28.03.2024 16:14
Кількість переглядів: 63

   Сьогодні в нашому ліцеї відбувся тренінг з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячої юнацької військово –патріотичної гри «Сокіл» (Джура). На заході були присутні джури нашого ліцею та ліцею №4. 

   Вчасне надання першої і долікарської медичної допомоги зберігає життя поранених та хворих, а своєчасна евакуація з поля бою запобігає повторному ураженню або загибелі.

   Тактична медицина – це надання медичної допомоги під час військових дій. Кожний боєць будь-якої  сучасної армії, крім майстерного володіння озброєнням, фізичної та тактичної підготовки, досконало володіє прийомами надання медичної допомоги в бойових умовах.

   Під час проведення тренінгового заняття всі учасники  познайомилися з алгоритмом надання допомоги системою M.A.R.C.H., а також із засобами та методами зупинки кровотеч, які надзвичайно важливі на полі бою, адже рятують життя пораненому.

  Щиро вдячні за організацію тренінгового заняття з домедичної допомоги, начальнику відділу освіти Жашківської міської ради Людмилі Григорівні Рябоконь, методисту відділу освіти з питань організації та проведення гри Джура Ганні Василівні Сліпенко, військовослужбовцям 2 відділу Жашківського РТЦК та СП молодшому сержанту Володимиру Приймаку, головному сержанту Олегу Майструку, головному сержанту Миколі Ремізову, солдату Віктору Майструку, які провели професійно навчально-тренувальні заняття юним учням.

  Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері.  

  «Той, хто врятував одне життя,

врятував цілий світ».

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено