A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

УЧАСТЬ В ІСТОРИЧНІЙ ГУТІРЦІ ДЛЯ РОЇВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

Дата: 19.03.2024 18:20
Кількість переглядів: 10

    13 березня в режимі онлайн рій нашого ліцею "НЕЗЛАМНІ ПАТРІОТИ" взяв  участь у гутірці «Історія спортивно-молодіжних організацій на території України» для роїв старшої вікової групи патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).         

     Мета гутірки – поглибити знання з історії України, сприяти утвердженню української національної та громадянської ідентичності, зміцненню в свідомості української молоді гордості за діяльність українців в минулому й сьогодення.

    Методист відділу освіти Ганна Сліпенко розповіла учасникам про те, як в кінці ХІХ  початку ХХ століття на території України  виникали та зорганізовувалися  молодіжні об'єднання - тіловиховне товариство «Сокіл», спортивно-пожежно-фізкультурне товариство «Січ», молодіжна  скаутська організація «Пласт». Такі дитячо-молодіжні  організації, покликані були виховувати молодь на морально-християнських засадах, плекати почуття лідера та виховувати почуття українського патріотизму.

   По завершенню гутірки  рій нашого ліцею взяв участь у  вікторині «Історія спортивно-молодіжних організацій на території України". 

 РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено