A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Про проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

Дата: 10.09.2020 14:58
Кількість переглядів: 895

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека  та екологічна просвіта учнів» - Новини10 вересня  2020 р.              № 80-ОД

 

Про проведення Всеукраїнського

місячника шкільних бібліотек

 

На виконання наказу  КНЗ «ЧОІПОППЧОР»  від 03.09.2020 № 84/01-06, з метою розкриття потенційних можливостей шкільної бібліотеки, сприяння реалізації основних пріоритетів Нової української школи, популяризації книгочитання,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Провести сьомий місячник шкільних бібліотек, який проходить в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек з 1 по 31 жовтня щорічно.

2. Керівникам закладів освіти:

2.1. З 1 по 31 жовтня взяти участь в проведенні Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів», використовуючи методичні рекомендації підготовлені Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Державною науково-педагогічною бібліотекою України ім. В.О.  Сухомлинського.

2.2. Звіт про проведення місячника шкільної бібліотеки надіслати на електронну адресу відділу освіти до 04.11.2020 року.

2.3. Роботу, проведену шкільними бібліотеками в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, висвітлити на сайтах шкільних бібліотек та закладів освіти.

3. Методисту Іванько Г. В., відповідальній за організацію роботи з шкільними бібліотеками відібрати кращі матеріали про проведення заходів надіслати до 11.11.2020 року на адресу Комунального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

4. Контроль за  виконанням наказу залишаю за собою.

 

                     Начальник                                   В. М. Савицька

 

З наказом ознайомлені:

Іванько Г.В.

Ярош О.М.

Рижук Л.О.

Кравчук Ю.О.

Бабій О.О.

Сухоносова Н.П.

Гойчук О.Г.

Чиженко О.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено