A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Всеукраїнська акція «День юного натураліста»

Дата: 04.11.2022 08:39
Кількість переглядів: 14

      Всеукраїнська акція "День юного натураліста"  дає можливість молодому поколінню долучитися до прекрасної справи – вивчення та охорони природи рідного краю, а також визначитися у професійному виборі та впевнено крокувати до майбутнього. Дана акція проводиться щорічно починаючи з 2008 року, в останній день тижня вересня. 

     Метою акції  є активізація роботи з учнівською та студентською молоддю щодо формування у неї екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи та інших біологічних напрямів підвищення ефективності навчально-дослідної роботи вихованців, учнів та слухачів на навчально-дослідних земельних ділянках.

Завданнями акції є: популяризація кращого досвіду природоохоронної роботи з учнівською молоддю; підвищення ефективності навчально - дослідних земельних ділянок; задоволення потреб у професійному самовизначенні та творчій реалізації.

Вітаємо вчителя біології  нашого ліцею ОЛІЙНИК НАТАЛІЮ ВІКТОРІВНУ   за зайняте ІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської акції «День юного натураліста».

     

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено