A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

HACCP-це систематичний підхід до забезпечення безпеки харчових продуктів

Дата: 24.10.2019 09:05
Кількість переглядів: 223

Директор закладу Юлія Олександрівна разом із працівниками харчоблоку прослухали HACCP про систему безпеки продуктів харчування. На основі HACCP розробляються і впроваджуються нові принципи і системи управління, в яких безпека харчових продуктів забезпечується за рахунок аналізу та контролю біологічних, хімічних і фізичних ризиків на всіх етапах виробництва. Вся інформація, яка була прослухана,Фото без опису  дуже допоможе дотримуватись норм харчування на всіх етапах, адже в нашому закладі приділяють велику увагу безпечному харчуваню   дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено