A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Виховний захід до Дня безпечного Інтернету «Онлайн-загрози в час війни: як захистити себе?»

Дата: 07.02.2023 10:58
Кількість переглядів: 37

  Міжнародний День безпечного Інтернету запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій.

  7 лютого 2023 року День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначатиметься під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Щороку до відзначення Дня безпечного Інтернету в Україні приєднується все більше організацій.

  Класний керівник В.С. Сміщенко і педагог – організатор С.В. Павлюк із учнями 6 – Б класу провели виховний захід до Дня безпечного Інтернету на тему: «Онлайн-загрози в час війни: як захистити себе?». Проговорили про онлайн-ризики, які можуть зустрітися дітям шкільного віку під час війни та після неї в мережі інтернет. За допомогою вправи “Пошук думки” учні давали відповіді на питання : Чому підлітки готові спілкуватися в інтернеті з незнайомцями? Які причини цього спілкування, у чому суть спілкування, для чого вони спілкуються, що вони можуть розказати, та навіщо це роблять. Також у вправі “Фактчекер” обговорили та уточнили, що новини подані в інтернет просторах можуть бути справжні або фейкові, розробили алгоритм дій для аналізу і розуміння інформації.

  Саме такі заняття надають інформацію та розвивають нові навички, які направлені на розуміння, як себе можна захистити аби не стати жертвою онлайн-насильства та маніпуляцій. Важливо навчити дітей, як забезпечити себе якісним рівнем онлайн-безпеки та мати змогу себе захистити.

 #stop_sexтинг  @stopsextingua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено