A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Робота команди психолого-педагогічного супроводу

Дата: 10.11.2022 13:24
Кількість переглядів: 676

      Команда психолого-педагогічного супроводу (КППС)-частина якісного інклюзивного навчання в нашому ліцеї, яка розробляє   індивідуальні програми розвитку дитини (ІПР), відстежує їх виконання, вносить зміни, створює  умови  для  дітей з особливими освітніми потребами (ООП)  в активне освітнє середовище та допомагає вчителям забезпечувати  проведення інклюзивного навчання.  Педагогами  розроблено модифіковані програми з предметів. Це дає змогу дітям   брати участь у навчальній  діяльності.

       Відбулося чергове засідання КППС  дітей з ООП,  на яке було запрошено батьків , опікунів дітей з ООП. Відповідно порядку денного розглядались ряд питань, що стосувались корекційно- розвиткової роботи учнів інклюзивних 1, 2,3,5 класів. , визначався рівень  підтримки  в освітньому процесі здобувачів освіти .

        КППС постійно  зосереджується особлива увага  на важливості  спільної     роботи вчителів   та  асистентів як рівноправних партнерів. Вони  спільно готуються до навчальних занять,  модефікують завдання, які допомагають  учням з ООП опановувати теми, тим самим  забезпечують рівні умови включення у процес  усіх учнів класу. Відповідно тандему, налагодженої  командної роботи, співпраці  з інклюзивно- ресурсним центром відділу освіти  залежить очікуваний результат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено