A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Світ без насильства

Дата: 29.11.2022 14:43
Кількість переглядів: 26

    Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами ми можемо й повинні зупинити його. 

  В 3-Б  і 6-А класах   пройшли години спілкування з психологом В.С.Ярошинською на тему "Світ без насильства", "Насильству-НІ!".

   Кожен виховний захід був насичений цікавими вправами та завданнями, діти переглянули цікавий мультфільм "Про всіх на світі", переглянули презентацію, що потрібно робити у випадках булінгу, заповнили написами "Квітку добрих справ".   Цікаві ігри, притчі, відеоперегляд  допомогли дітям зрозуміти, що довіра і вдячність-перші кроки на протидію булінгу. Учням було роздано пам’ятки про те, як захистити себе і своїх друзів від кібербулінгу, дізналися  про свої права, обов’язки. Кожен бажаючий мав можливість висловити власну думку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено