A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Ми вільні творити майбутнє!

Дата: 21.11.2022 15:21
Кількість переглядів: 178

  

   21 листопада вся Україна відзначає День Гідності і Свободи - свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

Цього року День Гідності та Свободи відзначається під час воєнної боротьби українських захисників проти загарбників, яке розпочалося 24 лютого. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора.

І саме сьогодні у 3-Б класі Жашківського ліцею №3 була проведена виховна година, присвячена Дню Гідності і Свободи, яку підготувала вчитель Пига Людмила Андріївна з помічником вчителя Коляденко Ганною Сергіївною. Учні переглянули відео про це свято,  виготовили поробку "Ми вільні творити майбутнє!", з цеглинок Lego склали прапор України. Вшановуючи пам'ять про загиблих воїнів, діти запалили свічку пам'яті.

Людмила Андріївна провела гру "Гідно чи негідно", після якої учні  зробили висновок, що гідна поведінка закладається в дрібницях. І навіть третьокласники - маленькі громадяни України - можуть вести себе гідно, тому що в  кожній ситуації є вибір, яку поведінку обрати.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено