A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Навчання в новій українській школі

Дата: 28.10.2022 15:32
Кількість переглядів: 48

     28 жовтня поточного року відбулося чергове засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів «Дистанційне навчання як виклик часу".

    Методист ліцею В.М.Савицька  наголосила, що головна ідея нової української школи – компетентнісне навчання. Учні не просто набувають знання, а вчаться використовувати їх на практиці. Тому сьогодні завдання усього педагогічного колективу-дати дітям знання, навчити користуватися цими знаннями. Вчителі початкових класів прислухаються до  думки дітей, вчать критично мислити, не боятись висловлюватись та бути відповідальними.

   Учасники засідання   обговорили важливі питання, що стосуються якості навчання в умовах дії правового режиму воєнного стану.

Прослухано доповідь керівника методичного об’єднання  Н.І.Антонюк  про  види робіт в онлайн-сервісах. Активними були в обговоренні І.А.Жаборовська  щодо створення персонального сайту вчителя, Л.А.Пига - створення дидактичного матеріалу у Microsoft Power Point для роботи в НУШ.

Н.І. Бондар представила методику організації діагностики та контролю знань засобами комп'ютерного тестування у синхронного режимі.

  Педагоги початкових класів долучились до наповнення дидактичними матеріалами інклюзивно-ресурсної кімнати ліцею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено