A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Участь у мовно-літературному конкурсі

Дата: 21.10.2022 16:44
Кількість переглядів: 44

 

    На виконання наказу відділу освіти від 20 жовтня 2022 року №1716 «Про проведення XІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» оргкомітетом та журі  проведено І етап конкурсу в Жашківському ліцеї №3.

   У надскладний воєнний час пророчі слова Тараса Шевченка: «Борітеся-поборете!...» до болю звучать у наших серцях.

   Беручи участь у конкурсі, учні виконували тестові завдання на знання творчого доробку генія-пророка Тараса Шевченка. Учні 11 класу взяли участь в онлайн дискусії "Моє прочитання "Кобзаря". У своїх творчих роботах конкурсанти висвітлювали духовні цінності українського народу, що сприяють об’єднанню нації, формують почуття патріотизму, віри в щасливе життя усіх українців. Щиро висловлювали побажання успіху ЗСУ, воїнам-патріотам, миру та великої довгоочікуваної ПЕРЕМОГИ. 

  Участь у конкурсі учнів нашого закладу сприяє піднесенню престижу української мови та літератури, підвищенню рівня загальної мовної культури та вихованню в його учасників гордості за свій народ, любові до рідного краю, вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня Тараса Григоровича Шевченка.

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено