A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Виставка «Овочеві витівки»

Дата: 19.09.2022 20:12
Кількість переглядів: 72

Синім птахом промайнуло гаряче літо — і з багрянцем калини непомітно прийшла осінь. І хоча нам трохи сумно за літом, проте красуню-осінь ми зустрічаємо з трепетом у душі. І не дивно, адже щедра осінь зачаровує нас своєю красою, пригощає дарами. 19 вересня в нашому ліцеї педагогом-організатором була організована виставка із овочів і фруктів "Овочеві витівки".

З настанням осені з'являється величезна кількість природного матеріалу, з якого можна зробити цікаві і оригінальні вироби своїми руками. Щорічно в нашому ліцеї проводиться виставка дитячих поробок з фруктів та овочів,  і кожного року вражають фантазія, талант та майстерність виконання робіт! Виставка гарно розвиває творчу уяву здобувачів освіти, допомагає об'єднати інтереси всієї родини для виконання цікавої справи. Вона заряджає своїм позитивом усіх відвідувачів, дарує естетичну насолоду, заохочує усіх приєднатися до колективної творчості. Коридор  ліцею  наповнився сонячним осіннім настроєм та  яскравими та позитивними виробами.

 Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції. Ніхто не залишився осторонь,  учні 1-А (класовод О.В.Арсенюк), 1-Б (класовод Н.І.Антонюк), 4-А (В.В.Артюшенко), 4-Б (І.А.Жаборовська) класів, разом зі своїми класними керівниками мали змогу продемонструвати  фантазію та уміння створювати чарівні композиції.  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено