A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Волонтерська організація "Серце Надії"

Дата: від до Скинути

Зустріч із захисником України

 За ініціативи педагога організатора Павлюк С.В. 13 жовтня  відбулася зустріч учнів 8-11 класів з учасником бойових дій Михайлом Миколайовичем Ярошинським. З великим зацікавленням та занепокоєнням школярі слухали розповідь українського  воїна. Учні задавали багато питань про умови «існування» в місцях бойових дій, чи носять бійці обереги подаровані дітьми, а головне про те, коли закінчиться війна?  Михайло Миколайович  поділився враженнями від пережитого, закликав  молодь виховувати патріотизм у серці ще зі шкільної парти та вірити у перемогу. В кінці зустрічі школярі висловили подяку за мирне небо над головою та відвагу і самопожертву у боях за цілісність та незалежність нашої держави. 

12:40 17.12.2021

Доброта і Милосердя

  У нашому закладі налагоджена співпраця із Радою ветеранів нашого міста. Однією з головних задач є набуття соціального досвіду шляхом залучення учнів до активної громадської роботи. адже допомога людям похилого віку,   ветеранам та учасникам Великої Вітчизняної війни, одиноким непрацездатним громадянам на даний час дуже важлива. Тому,  учні нашого закладу, не залишились осторонь чужих проблем і відвідали людей похилого віку, подарувавши свою підтримку і турботу.

12:30 17.12.2021

Акція "Милосердя"

 В нашому закладі протягом 20.09-04.10.2021 року проходила Акція "Милосердя" на допомогу воїнам АТО. Учнями нашого закладу  була зібрана волонтерська допомога українській армії, а саме: збір  продуктів харчування, консервації, засобів особистої гігієни, солодощів, оберегів. Було написано сотні листів, віршів, поздоровлень зі святами та намальовано малюнків для поранених солдатів, бійців АТО з проханням повертатися живими. 

12:10 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено