A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Пам'яті Героїв Небесної сотні

 Їх назвали  Небесною Сотнею- українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інституській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. З метою виховання у дітей патріотичної свідомості у національно-патріотичному дусі було проведено загальношкільний флешмоб "Вічно будемо пам'ятати і ніколи не забудемо наших Героїв".

18:00 20.02.2019

День Святого Валентина 2019

День Святого Валентина - свято всіх закоханих, яке дарує приємні сюрпризи і неочікувані подарунки. Уні нашої школи взяли уасть у конкурсно-розважальній програмі "Найромантичніша пара", яка пройшла у бібліотеці нашого міста. Конкурси були веселі і пари активно брали участь, а перемогла дружба, адже всі виступили неперевершено.

17:00 15.02.2019

День безпечного Інтернету

5 лютого в закладі проходив День Безпечного Інтернету. Учні ознайомилися та повторили правила користування інтернетом, подивилися відеофільм про інтернет-залежність та взяли участь у он-лайн уроці під гаслом " Разом для найкращого інтернету!"

14:50 05.02.2019

Урок Захисту Вітчизни

 Ознайомлення учнів із засобами індивідуального захисту органів дихання, їх призначенням, будовою, підбором і правилами використання.Особливу увагу було приділено використаню распіраторів.

14:26 31.01.2019

Урок доброти. Допомога птахам взимку

 У ці холодні і засніжені дні нашим пернатим друзям дуже скрутно знайти собі їжу.  Учні 3-А  класу разом із класоводом Бондар Ніною Іванівною потурбувалися про те, щоб допомогти птахам пережити морозну зиму. Вони власними руками виготовили годівнички із підручних матеріалів і приладнали їх на деревах у шкільному саду. Насипали зерна, підвісили сало для синичок. Їжте, пернаті, не замерзайте!

15:40 30.01.2019

День пам'яті Героїв Крут

 Бій під Крутами  - це героїчна й водночас трагічна подія. Вона знаменувала початок нової епохи національного пробудження  українців, усвідомлення  права жити на власній землі та святого обов’язку – боронити її. Визначально, що ця жертовна любов зародилася в серцях молодих людей – найкращих представників українського студентства.

16:10 29.01.2019

День пам'яті жертв Голокосту

У цей день. День скорботи і пам'яті, ми приєднуємося до загальної печалі і прагнемо співчувати всьому цьому болю та втраті, ім'я якому Голокост. Її ніяк не заповнити. Вже  не запобігти. Але нехай живе надія, що подібного більше ніколи не повториться. Будемо пам'ятати...

14:38 28.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено