A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

У Жашківському ЗЗСО   I-III ст. №3 ім. І.М. Ляшенка з 11 по 15 листопада пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Протягом тижня діти нашої школи мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, значення деяких з них.

15:16 16.11.2019

Виховна година "Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність"

 У 8-Б класі була проведена виховна година про правила їзди на велосипеді, яку провела класний керівник Н.В.Олійник. Адже велосипед завжди був і залишається одним із улюблених засобів пересування. Тому, вчитель приділила велику увагу  вимогам  до велосипедистів, як потрібно рухатись по дорозі, із якою швидкістю та які засоби захисту потрібно мати, щоб не травмуватись.

15:50 15.11.2019

Бесіда " Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів"

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій  чи іншій екстремальній ситуації. Дорожній травматизм і смертність, внаслідок ДТП-ще одна з п'яти причин смертності і травмування у світі. Тому, на уроці Захисту Вітчизни була проведена бесіда про травми під час дорожнього руху. Для того щоб навчити учнів вміти надавати домедичну допомогу в результаті непередбачених травм під час аварій.

15:28 15.11.2019

Діти за безпеку дорожнього руху

 Конкурс малюнків на асфальті "Правила дорожнього руху знай - життя та здоров'я зберігай". Не тільки бачити, а й розуміти. За безпеку дорожнього руху виступає молоде покоління. Школярі у вигляді малюнків показали, наскільки важливо дотримуватись правил дорожнього руху, берегти себе та оточуючих.

15:45 14.11.2019

I етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика

Багато хто витрачає сили на дискусії про те‚чому утискається або навіть занепадає українська мова. Але ‚як сказав Конфуцій :„Замість того‚щоб нарікати на темряву ‚засвіти свою свічку“. Таку свічку запалив і Петро Яцик .                                                                    З нагоди святкування Дня писемності та мови ‚  у нашому закладі відбувся I етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.  Організували та провели захід  учителі української мови та літератури:  Яричевська В.П.‚Жуковська Н.В.‚Колісник В.В.,Степанюк Н.М.‚ Сміщенко В.С.,  з метою виховання у молодого покоління поваги до культури й традицій українського народу та бажання об’єднуватися навколо українського слова.

10:51 12.11.2019

О слово рідне, України слава

8 листопада у переддень Дня писемності та мови учні 10-А та 10-Б класів разом із класними керівниками Малюх Н.М. та Колісник В.В., педагогом-організатором Марчук С.В. та методистом Яремчук Н.І. відвідали інформаційний захід "О слово рідне, України слава", який відбувся у приміщенні районної бібліотеки ім. Докії Гуменної. Учні під заходу декламували авторські вірші В.В. Колісник про красу української мови. Наш заклад неодноразово співпрацює з бібліотекою, що спонукає учнів доторкнутися до прекрасного рідного слова.

16:10 08.11.2019

Слово до слова -зложиться мова

Добре знати мову-головне завдання кожного з нас.А якщо мова займає одне з перших місць за милозвучністю, то вивчати її потрібно з гордістю.                                                                                                                                         Учні 7-А та 7-Б класів взяли участь у мовознавчій вікторині "Слово до слова - зложиться мова",  яку підготувала і провела Сміщенко В.С.

12:10 07.11.2019

Ми українці, і цим пишаємося

 Ми українці, і цим пишаємося... Саме під таким гаслом розпочався тиждень української мови і літератури в Жашківському ЗЗСО l-lll ст.  №3 ім. І.М.Ляшенка. Тиждень української мови - це можливість ще раз нагадати собі і оточуючим хто ми і чиї ми діти. Перший день розпочато інформаційною годиною. На загальношкільній лінійці було оголошено план заходів, які проходитимуть із 4.11. по 08.11. У фоє організовано інформаційно - пізнавальну виставку, де учні ознойомились із книжковими новинками останніх років. Отже, обираючи з доволі багатого поля української художньої літератури, вчителі української мови виділили авторів, з творчістю яких варто ознайомитися.

15:20 04.11.2019

Звітно - виборчі профспілкові збори

31  жовтня відбулися звітно - виборчі профспілкові збори. Було заслухано звіт про роботу профспілки ( доповідач Людмила Андріївна Пига, голова КП), а також - ревізійної комісії ( доповідач Аліса Леонідівна Дзингель, голова комісії). Роботу комітету профспілки було визнано задовільною. Головою профспілкової організації знову обрано Пигу Л.А.

15:10 01.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено