A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Хто попереджений – той захищений

 ВІЛ та СНІД…  Сьогодні нам часто зустрічаються ці слова на плакатах, у газетах та журналах, їх чуємо по телевізору, радіо і  просто від дорослих. Але, на жаль, більшість із нас не усвідомлює, яку загрозу він несе людям. Найчастіше ми думаємо – « мене це не стосується», « зі мною цього не трапиться», та ніхто не знає, де чекає нас біда. СНІД – одна з найголовніших проблем, з якою людство зіткнулося у ХХ столітті і увійшло у ХХІ ст.. У всьому світі проводяться наукові роботи зі створення вакцини та ліків проти – інфекції, але на сьогодні СНІД не лікується. Єдиним методом боротьби із хворобою залишається попередження передачі вірусу. Тому, старшокласниками було створено інформаційні листівки про СНІД, адже потрібно знати щоб вберегтися від страшної небезпеки.

15:25 03.12.2019

Снід. Не залишайтеся байдужими

У нашіому закладіі було заплановано і проведено такі заходи: виховні години,  інформаційні листівки, бесіди... Тематика була різноманітною:  «СНІД. Не залишайтеся байдужими», «Молодь проти наркоманії та СІНДу»,  «Я вмію казати «НІ», «Вибір є завжди». За ініціативи старшокласників було проведено тематичні п'ятихвилинки про СНІД.

14:54 02.12.2019

Тестування в 11 класі "Чи схильний ти до наркотиків?"

 Підлітковий період є непростим для підлітка, який постійно шукає себе, відчуває невідомі раніше й незавжди позитивні емоції та переживання, шукає "своїх" людей, експерементує з новим. Водночас цей період-стан хронічних тривог для батьків, адже для життя і здоро'я дитини існує чимало реальних небезпек. Зокрема, підлітки належать до групи ризику стосовно вживання наркотичних речовин. Тому, в 11 класі  педагогом-організатором було проведено тестування, щоб виявити схильність  до наркотичних речовин, щоб виявити наскільки актуальні для даного класу проблеми вживання алкоголю та  наркотиків.

15:00 27.11.2019

ІСТОРІЯ – ЦЕ  ЦІКАВО!

Уроки історії мають бути пізнавальними, цікавими, виховувати почуття патріотизму та любові до рідного міста, Батьківщини. Особливо важливо це для тих, хто тільки поринає у захоплюючу подорож сторінками минулого.

14:27 27.11.2019

Незвичайне яблучко

Учні 4-А класу разом із класоводом Ніною Іванівною Бондар, перетворили звичайне яблуко в симпатичного гномика. Змайструвати такий виріб зможе кожен. Четвертокласники пропонують прикрасити таким виробом святковий стіл.

15:32 25.11.2019

Пам'ятаймо про минуле

 У знак вічної пам'яті про загиблих під час голодомору у нашому закладі було проведено тематичні години "Запали свічку пам'яті", які запам'яталися емоціями смутку, жалю і співпереживання, які вчувалися у кожному слові. У знак вічної пам'яті учні вшанували хвилиною мовчання душі померлих та опухлих від голоду дітей, батьків, дідів...

15:45 22.11.2019

Міжнародний День толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності в холі навчального закладу було оформлено інформаційний стенд, який нагадував учням, батькам та вчителям про значимість Міжнародного Дня толерантності. Крім того, було проведено анкетування, тематичні класні години, бесіди на тему толерантності. Упродовж тижня всі учні закладу приймали активну участь у всіх заходах.

15:24 18.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено