A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ми хочемо, щоб нас любили

Всі педагоги рано, чи пізно у своїй діяльності натрапляють на дітей, які демонструють девіантну поведінку. Як організувати роботу з такими дітьми - питання, яке турбує вчителів нашого закладу. Саме з метою підвищення рівня поінформованості вчителів про можливі причини виникнення девіантної поведінки в дитини, ознайомлення з особливостями профілактичної роботи з дітьми даної категорії було присвячене тренінгове заняття "Ми хочемо, щоб нас любили" ( підготували психолог В.С. Ярошинська., ЗДНВР О.В.Олійник., педагог організатор С.В.Марчук). було проведено вправи, які дали можливість проаналізувати почуття дитини, її поведінку. По завершенню тренінгу учасниками розроблено узагальнені рекомендації по роботі з дітьми з девіантною поведінкою.

14:55 01.11.2019

Розробка батьківських зборів

Як зробити батьківські збори цікавими? Над цим питанням замислилися вчителі початкових класів Пига Людмила Андріївна та Бондар Ніна Іванівна.  Результатом їхньої  роботи стала розробка батьківських зборів у формі квесту на тему «Хто є найціннішим скарбом?» Сценарій зборів опублікований у фаховому журналі «Початкова освіта та виховання»,  учителі отримали сертифікати від видавництва «Основа». Бажаємо колегам творчих здобутків та гордимося їхніми успіхами

11:59 30.10.2019

В гості до осіннього парку

Учні нашого закладу вирушили на екскурсію до парку. Насолоджувались красивими осінніми пейзажами ,збирали осінню колекцію дарів лісу.

10:07 30.10.2019

Корисні канікули

29 жовтня під час осінніх канікул була проведена у 4 класах(класоводи Бондар Н.І. та Пига Л.А.) інтелектуальна гра "Корисні та шкідливі звички".Метою заходу було пропагування здорового  спосообу життя;  виховання негативного ставлення до шкідливих звичок, уміння протистояти тиску однолітків, контролювати свої вчинки.

09:40 30.10.2019

Ми за чисте подвір'я

З 23 по 25 жовтня у нашому закладі було організовано та проведено прибирання шкільної території. Всі активно долучилися до прибирання, як учнівські колективи так і вчителі школи. Бадьорі та усміхнені всі стали до роботи. Проведення таких заходів дають зрозуміти, що за чистотою потрібно стежити, як за своєю домівкою. Присвятити годину свого часу до приведення території школи до ладу зовсім не важко, говорять учні. Тим паче, коли до роботи підходити гуртом. Після прибирання, переконані учні, територія навчального закладу виблискуватиме чистотою. І в силах кожного учня, щоб вона  залишалася такою і надалі.

15:50 24.10.2019

HACCP-це систематичний підхід до забезпечення безпеки харчових продуктів

Директор закладу Юлія Олександрівна разом із працівниками харчоблоку прослухали HACCP про систему безпеки продуктів харчування. На основі HACCP розробляються і впроваджуються нові принципи і системи управління, в яких безпека харчових продуктів забезпечується за рахунок аналізу та контролю біологічних, хімічних і фізичних ризиків на всіх етапах виробництва. Вся інформація, яка була прослухана,  дуже допоможе дотримуватись норм харчування на всіх етапах, адже в нашому закладі приділяють велику увагу безпечному харчуваню   дітей.

09:05 24.10.2019

Ми-нащадки козаків

Кожного року у день Покрови Пресвятої Богородиці, який припадає на 14 жовтня, в Україні відзначається День Захисника України та Українського Козацтва. Саме тому 11 жовтня, щоб вшанувати подвиги наших захисників, у нашому закладі відбувся святковий концерт. ідготували та провели учні 7 -Б класу разоміз класним керівником Середою О.М.

15:16 23.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено