A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ще довго сіятиме світу Чорнобиль біль і самоту…

   26 квітня 2024 року відзначаються 38-мі роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Причиною катастрофи прийнято вважати стрибок напруги в мережі, який викликав два вибухи.. Сумарна радіація ізотопів, викинутих у повітря після аварії в Чорнобилі, була в 30-40 разів більшою, ніж при вибуху атомної бомби в Хіросімі. Аварія забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. Відтоді в цю дату в Україні щорічно вшановують усіх людей, хто загинув або постраждав від цієї катастрофи, а також ліквідаторів наслідків аварії.

14:49 26.04.2024

Всеукраїнський флешмоб "Мотивуй, надихай, дій!"

 Рій "НЕЗЛАМНІ ПАТРІОТИ" долучились до Всеукраїнського флешмобу учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Мотивуй, надихай та дій». Метою флешмобу є формування у підростаючого покоління національної ідентичності, громадянської свідомості та національно-патріотичного світогляду.

14:30 26.04.2024

Психологічна хвилинка

    Діти - це не тільки наше майбутнє, вони - наше сьогодення і наші сподівання на краще завтра.

09:18 26.04.2024

Захисти своє життя

   День цивільного захисту у ліцеї є важливою подією, яка спрямована на навчання дітей правилам безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Цей день дозволяє ліцеїстам краще зрозуміти значення Цивільного захисту та навчитися основам самозахисту. Для найменших ліцеїстів 1 - Б класу класний керівник І.А. Жаборовська провела виховний захід "Захисти своє життя".

15:00 25.04.2024

Як діяти у небезпечних ситуаціях

   В 1-А класі класним керівником В.В.Артюшенко була проведена година спілкування з основ безпеки життєдіяльності до Дня цивільного захисту. В процесі заняття учні поглибили знання щодо надзвичайних ситуацій, переглянули відеопрезентацію «Дії у  небезпечних ситуаціях». Ознайомилися з призначенням такого засобу захисту, як ватно-марлева пов'язка. Повторили правила безпеки з вибухонебезпечними предметами.

15:41 24.04.2024

Міжнародний день Землі

    Щороку у всьому світі 22 квітня відзначається Міжнародний день Землі. Метою свята є привернення уваги суспільства до проблем екології, заклик дбати про природу. Вважається, що сьогодні кожен має зробити для Землі щось корисне: прибрати засмічену ділянку, чи посадити дерево.

14:22 22.04.2024

День любителів природи

  Краса природи – це одне з джерел, що живить доброту, сердечність і любов. В. О. Сухомлинський    

15:05 18.04.2024

Птахи - казкові створіння

    "Птахи - казкові створіння. Вони можуть все життя прожити в клітці і все одно будуть співати".  Вихованці гуртка "Паперопластики" під керівництвом Людмили Петрівни, виготовляли декоративну підвіску " Тваринний світ ". 

12:43 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено