A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Здорові діти – здорова нація

Здорові діти – здорова нація. Під таким девізом класовод початкових класів Пига Людмила Андріївна організувала інтелектуальну гру «Корисні та шкідливі звички» у своєму 4 –Б класі.

12:07 18.10.2019

День відкритих дверей у ТОВ "Жашківчанка"

Одним із пріоритетних завдань державної служби зайнятості є допомога у професійному самовизначенню учнів. 9 жовтня Жашківською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості організовано та проведено для учнів 11 класів професіографічну екскурсію до ТОВ "Жашківчанка". Директор Штунь Марія Антонівна та працівник Опалат Тетяна Іванівна презентували послуги центру зайнятості, проінформували присутніх про стан ринку праці в районі. Майстер цеху провела оглядову екскурсію по підприємству, приділила увагу особливостям організації виробничого процесу, змісту праці. 

16:10 09.10.2019

День вчителя "Вчителі, будьте, як діти"

З - поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна відзначає урочисто День працівників освіти. День, коли в нашому закладі учні 11 класів традиційно вітають своїх учителів. 

17:30 04.10.2019

Акція "Чисте шкільне подвір'я"

Протягом дня учні нашої школи разом із учителями прибирали  з метою благоустрою прилеглуї територію до школи. Всі учасники бадьорі і усміхнені, працювали дуже добре. Робота разом, звичайно йде швидше. Одні замітають, інші згрібають листя, треті займаються упорядкуванням квіткових клумб.Поряд із школярами  віники і граблі до рук взяли і вчителі. Результатом спільної роботи стала чистота шкільного подвір'я!

15:57 23.09.2019

Ми за мир

У наших серцях мир. Наші учні долучилися до Всесвітнього Дня Миру, яки ми теж провели у нашій школі. Це дає можливість задуматись  про ваажливість для кожної людини - миру і життя без війни. Тому, всі ми бажаємо у Міжнародний День Миру, для всіх українців миру і затишку!

12:46 23.09.2019

Стоп булінг

В рамках акції  Всеукраїнського тижня з протидії булінгу. Який проходив з 16 по 20 вересня в закладі проведено заняття з елементами тренінгу "Стоп булінг!". Учні вивчали свої права, брали участь у різноманітних практичних заняттях, оформляли написи   "Стоп булінг", як нагадування, що школа-це простір без насильства. 

16:20 20.09.2019

Овочевий вернісаж

 Осінь- пора достиглих овочів і фруктів. А ще восени природа дарує нам безліч матеріалу, який в умілих руках стає справжнім витвором. Тому доброю традицією стало проведення  виставки дитячих робіт із природних матеріалів. Де кожний класний колектив демонстрував виробу із чудових осінніх дарів. Діти разом із своїми батьками створили чудові роботи проявивши свою креативність і злагоджену роботу.

11:45 20.09.2019

Сортуй сміття заради майбутнього

Сортувати сміття є ідеальним майданчиком для впровадження екологічної освіти, але за умови, що вона буде якісною і обов'язково пов'язаною із повсякденним життям та розумінням того, як кожна людина незначними зміннами у своїй щоденній поведінці може змінити екологічну ситуацію у своїй країні і в світі. Тому, учні нашої школи теж активно долучаються до всесвітньої акції, адже всі ми хочемо жити в екологічно чистому довкіллі і дихати чистим повітрям.

11:50 19.09.2019

Урок- подорож " Права дитини"

 Вчитель Валентина Леонідівна Супрун провела урок і розповіла учням про їхні права, основні документи, які гарантують ці права, які групи дітей потребують особливої  турботи та піклування.  Діти переглянули  фільм з цікавим навчальним матеріалом, який допоможе їм застосовувати отриманні знання у повсякденному житті.

15:40 13.09.2019

Наш рух - це енергія, здоров'я та краса

"Здоров'я кожної людини - це його багатство". Купьт здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому в нашому закладі доброю традицією стало проведення тижня фізичної культури і спорту. Учні 5-11 класів взяли активну участь у різноманітних видах змагань, естафетах та іграх. Школярі отримали багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях.

15:50 12.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено