A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День донора крові

  14 червня у всьому світі відзначають День донора крові. Зазвичай він передбачає обширну інформаційну кампанію та заклик до дії, але цьогоріч вторгнення Росії на територію України суттєво змістило акцент. Багато чоловіків приєдналися до складу Сил оборони, через що не можуть здавати кров, хоча саме вони роками були регулярними донорами та закривали потребу у крові. Зараз вони захищають країну від ворога.

17:57 20.06.2022

Вступ-2022: 20 червня – завершується додатковий період реєстрації для участі У НМТ

20 червня 2022 року завершується додатковий період реєстрації для участі у НМТ. Щоб узяти участь у додатковій сесії НМТ, вступники мають не лише створити реєстраційні картки, але й надіслати комплект необхідних документів до відповідних регіональних центрів до 27 червня. Про це нагадав Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

16:23 20.06.2022

Віаємо переможців ІІ(обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Відповідно підсумків проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для середньої та старшої вікових груп у 2022 році рій "УКРОП" став  переможцем  онлайн-вікторин  «Джура – Захисник України» (І місце), «Відун» (ІІ місце) гри «Джура» у старшій групі, їх керівник Петренко Л.А та виховник Павлюк С.В. нагороджено грамотами.

15:31 17.06.2022

Останній дзвоник - 2022

Школа… Пора золота… Школа… Знань колиска свята… Щасливе дитинство… Навчання… Про майбутнє мрії і сподівання… А де заховалася наша мрія? Ти не повіриш, але я… не знаю… А хто ж тоді знає? Може, там, де сонях для нас розцвітає… Де? Там, дивися, за небокраєм… Так, бачу, яскраво зоріє… То наша Надія в серцях пломеніє… Надія на те, що збере усіх разом Вересень нас – усім дружним класом…

08:41 08.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено