A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Професійне свято - Всеукраїнський день бібліотек, відзначаємо  30 вересня. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. Наша шкільна біліотека сьогодні - це не просто місце, де ви отримуєте шкільні підручники. Це інформаційний центр, місце де можна з користю для себе приємно провести час, пограти в інтелектуальні ігри, почитати новинки літератури, поспілкуватися у колі друзів, отримати дружню пораду. Справжньою помічницею, порадницею на шляху до вершин знань є наша бібліотекарка Дзингель Аліса Леонідівна. Вона завжди  допомагає читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, порекомендує нову цікаву сучасну літературу,  проводить цікаві ігри, вкторини, конкурси, змагання. Вітаємо Вас, Алісо Леонідівно, з професійним святом! Творчої наснаги та нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

08:45 30.09.2022

Навчання з домедичної допомоги в умовах воєнного стану

В умовах воєнного стану знання алгоритму дій, спрямованих на надання допомоги людині в невідкладному стані набуває особливої актуальності. Окрім того, згідно з ч. 3 ст. 22 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожен педагогічний працівник зобов’язаний володіти навичками з надання домедичної допомоги дітям. 

14:37 29.09.2022

Участь в олімпіаді з української мови на сайті Всеосвіти

Вчитель української мови та літератури Владислава Станіславівна Сміщенко  організувала участь учнів 6-Б класу в олімпіаді з української мови на сайті Всеосвіти. Метою проведення олімпіади стало  формування розуміння того, що українська мова – наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава; розширення знань про красу, багатство і милозвучність української мови; виховання почуття національної гідності,  любові до рідної мови, рідного краю, його традицій, почуття поваги до всього свого, українського, бажання розмовляти рідною мовою.

16:28 22.09.2022

Діти за Мир!

Традиційно 21 вересня в Україні та й в у сьому світі відзначають Міжнародний день миру.

15:38 21.09.2022

Міжнародний День Миру

Мир - головна цінність для будь-якої людини. Захищати його ідеали, зміцнювати дружні відносини між державами, спільними зусиллями працювати для досягнення миру в усьому світі - основні принципи, якими керувалася ООН, заснувавши це свято.

13:32 21.09.2022

Виставка «Овочеві витівки»

Синім птахом промайнуло гаряче літо — і з багрянцем калини непомітно прийшла осінь. І хоча нам трохи сумно за літом, проте красуню-осінь ми зустрічаємо з трепетом у душі. І не дивно, адже щедра осінь зачаровує нас своєю красою, пригощає дарами. 19 вересня в нашому ліцеї педагогом-організатором була організована виставка із овочів і фруктів "Овочеві витівки".

20:12 19.09.2022

Дітям цікаво проводити досліди

3-А клас разом із класним керівником Ніною Іванівною Бондар шукали павутиння на шкільному подвір'ї і вчилися його збирати: під колесами, на будівлях, на кущах. Натискали на кнопку балончика і бризкали фарбу на мереживо. Легенько знімали його на картон, потім фіксували лаком для волосся. Радісною знахідкою для учнів були гриби, які діти назбирали та взяли з собою додому. А у класі зробили виставку своїх досліджень.

19:32 16.09.2022

ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ РОЗМІЩЕНО У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ

  МОН повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо.

10:04 14.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено