A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День захисників і захисниць України

14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва.

08:50 17.10.2022

Щиро вітаємо всіх із Днем захисників і захисниць України!

   14 жовтня 2022 року у Жашківській територіальній громаді відбулися заходи із відзначення Дня захисників і захисниць України та Дня міста. Програма заходу включала велопробіг з метою збору коштів для підтримки Збройних Сил України. До цієї акції активно долучилися учні, їхні батьки  та колектив нашого ліцею, зробивши благодійні грошові внески задля захисту нашої Вітчизни.  

09:45 14.10.2022

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ВІДКРИТОГО МАРАФОНУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

На виконання листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 14.09.2022 № 22.1/10-1261 та з метою що з метою розвитку в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ТОВ «Х’юман» проводитиме III Всеукраїнський відкритий марафон з української мови.

19:08 12.10.2022

Урок доброти "Гуманне ставлення до тварин"

Учні 1-Б класу разом із класним керівником  Наталією Іванівною Антонюк долучились до проведення Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин. На уроці діти відгадували загадки про тварин, переглянули тематичні відео, склали пам'ятку про бережливе ставлення до тварин, малювали своїх домашніх улюбленців та презентували свої фото з ними. 

16:45 06.10.2022

Юні дослідники

Чому яблука після розрізання темніють? Чи можна цьому зарадити?

10:07 05.10.2022

Уроки доброти «Гуманне ставлення до тварин»

 Виховання доброти і відповідального ставлення до усього живого Це одне з щонайперших завдань педагогіки. Виховання гуманного ставлення до тварин є важливою складовою етичного, культурного та екологічного виховання молоді. Дуже важливо виховати у дитини добре ставлення до навколишнього середовища, підтримувати її прагнення допомагати тим, хто цього потребує. У результаті це стане рушійною силою до появи гуманності і сформує активну життєву позицію в майбутньому. 4 жовтня 2022 року наш ліцей долучився до проведення Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин. Класні керівники провели  години спілкування, використовуючи різні форми роботи з учнями: діти описували своїх домашніх улюбленців, дивилися відеоролики  «Що ми знаємо про котік і собак?», «Друзі наші менші. Їх роль у житті людини», «Бути на Землі людиною».

09:52 05.10.2022

Вітання директора ліцею Людмили МАЗУР

               Шановні колеги, всі працівники освітнього закладу!       Щиро вітаю вас із професійним святом –Днем працівників освіти! Від усього серця бажаю міцного здоров’я на довгі роки, благополуччя, щастя, любові, злагоди, миру, довгоочікуваної ПЕРЕМОГИ!       Нехай зерно, яке ви засіваєте в серця дітей , проростає мудрістю, розумом, добротою, успіхом! Щиро вдячна вам за вашу натхненну працю, високий професіоналізм та життєву мудрість!                                                                                                   З повагою Людмила МАЗУР

12:49 30.09.2022

День працівників освіти і науки

   Шановні колеги, ми знаємо, що Ви не дарма вибрали цей шлях. Ніхто інший не зможе так, як Ви, навчити дітей вірити в щастя, дружбу, вірність; виховати в них відданість землі, на якій вони живуть, прищепити інтерес до навчання, навчити кожну мить відкривати для себе щось нове в неосяжному  всесвіті знань. Дякуємо Вам за ваше терпіння і мудрість! Зі святом вас, з Днем працівників освіти та науки!

09:19 30.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено