A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Гідності та Свободи

  21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя. 

14:44 21.11.2022

Година спілкування "Роби добре-буде добре!"

  "Роби добре - буде добре!" така тема години спілкування, з елементами тренінгу була проведена в 5-А класі  практичним психологом В.С. Ярошинською. Заняття морально-етичного спрямування було  направлене на розкриття поняття "толерантність", розвивати адекватну самооцінку, вміння аналізувати, приймати правильну позицію, вчити встановлювати стосунки на доброзичливій основі, виховувати чуйність, взаємоповагу, людяність.

14:13 21.11.2022

Безпека на дорогах в умовах воєнного стану

  У рамках Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану» 18 листопада у нашому ліцеї  були проведені такі виховні заходи. Так у 1-Б класі вчителем Антонюк Н.І. було проведено виховний захід "Це повинен знати кожен". На уроці було повторено правила безпечної поведінки на вулицях та дорогах, прочитана казка "Пригоди Кози, що правил дорожнього руху не вчила".  Переглянуто тематичне  відео, проведено гру «Світлофор». Діти захоплено малювали малюнки та відгадували загадки. По всіх класах були переглянуті відеофільми "Безпека на дорозі", а в 11 класі учні із вчителем ЗУ Павлюк С.В. практично навчалися правилам надання домедичної допомоги при ДТП. 

14:06 18.11.2022

День толерантності

    Щороку 16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від етносу або кольору шкіри, думок та переконань. Ці принципи закріплено у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації. У нашому ліцеї були проведені години спілкування на тему: "Толерантність і ми", "Толерантність в сучасному світі", з учнями переглядали та обговорювали відеоролики про толерантність. Виховуємо толерантне покоління! 

15:23 17.11.2022

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

10 листопада  2022 року учні нашого ліцею Дарина Гевал, Владислав Хасанов взяли участь у Відкритому чемпіонаті м.Черкас із дзюдо, де презентували  Жашківську громаду. Юні спортсмени показали перспективну боротьбу й гарні результати. Зокрема у своїх вагових категоріях Владислав зайняв ІІ місце, а Даринка посіла  ІІІ місце серед дівчат.  

19:05 16.11.2022

Безпека дорожнього руху

    В рамках Тижня безпеки дорожнього руху учні 3-А класу разом із класним керівником Н.І. Бондар переглянули відеофільм «Дітям про безпеку на дорозі! Дорожні знаки!» та погралися разом зі Смайликом в гру «Так чи ні?».

14:00 15.11.2022

Робота команди психолого-педагогічного супроводу

      Команда психолого-педагогічного супроводу (КППС)-частина якісного інклюзивного навчання в нашому ліцеї, яка розробляє   індивідуальні програми розвитку дитини (ІПР), відстежує їх виконання, вносить зміни, створює  умови  для  дітей з особливими освітніми потребами (ООП)  в активне освітнє середовище та допомагає вчителям забезпечувати  проведення інклюзивного навчання.  Педагогами  розроблено модифіковані програми з предметів. Це дає змогу дітям   брати участь у навчальній  діяльності.

13:24 10.11.2022

Всеукраїнська олімпіада "Всеосвіта Осінь - 2022"

    До Дня української писемності та мови учні 3  А класу взяли участь у Всеукраїнській олімпіаді "Всеосвіта Осінь - 2022" з української мови. І хоча діти зараз знаходяться на осінніх канікулах, вони виявили активність у перевірці своїх знань із рідної мови. Вітаємо їх із здобутими результатами і бажаємо не зупинятися на досягнутому. За креативне та критичне мислення, дисциплінованість, вмотивованість до навчання, відповідальність, узагальнення набутих теоретичних знань і навичок учні отримали Дипломи різних ступенів і Сертифікати.

12:56 10.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено