A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Святий Миколай та Благодійний Фонд Magic Wings Ukrainsk Sport Forening (ДАНІЯ)

    19 грудня Святий Миколай та Благодійний Фонд Magic Wings Ukrainsk Sport Forening ( ДАНІЯ) привітав дітей нашого ліцею, батьки яких захищають нашу Україну. Дитячий сміх, щира вдячність та іскорки щастя в їхніх очах — це і є найбільша винагорода і визнання для нас. Тож нехай сонечко зігріває вас, а рідні люди люблять і бережуть! Нехай міцним буде здоров'я, а сльози блищать на очах тільки від радості! Бажаємо, щоб Святий Миколай завжди допомагав вам в справах, навчанні, дорозі і всіх починаннях. Нехай негаразди минуть ваш поріг, а любов, терпіння, розуміння, людяність, співчуття і добро наповнять вашу душу. З Днем Святого Миколая! 

09:58 21.12.2022

Благодійна акція «Святий Миколай іде до нас»

   Наближення свят пробуджує віру і змушує з нетерпінням чекати на чудеса всіх нас. Дарувати і отримувати подарунки так хвилююче. Діти обов’язково мають знайти підтвердження тому, що мріяти важливо і що добро існує.

13:52 20.12.2022

Акція «Українським дітям за кордоном - українську книгу»

    Дивовижні події трапляються напередодні Дня Святого Миколая і Різдва! Український дитячий клуб у Софії, Болгарія відтепер має свою бібліотеку. Три величезні валізи із дитячими книгами українською встигли доставити із України до свят.

10:04 20.12.2022

Вітальний лист воїну

  Учні нашого ліцею, вирішили підтримати наших Захисників і виготовили листівочки, в яких просять миру, захисту для України, сили і перемоги для наших хоробрих воїнів. Сьогодні кожен воїн — земний помічник Миколая, що оберігає нас від нещасть і біди. Ми пишаємося і дякуємо нашим захисникам! Нехай Святий Миколай Чудотворець почує молитви всіх українців, зміцнює здоров’я і сили наших захисників, сприяє нам на шляху до нашої перемоги! Вітаємо зі світлим святом. Ми сподіваємося, що цим хоча б трішки піднімемо настрій, бойовий дух наших героїв-захисників. Слава Україні!

15:23 19.12.2022

Щастя в дитячих очах

  День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва. 19 грудня до учнів нашого ліцею завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя учні отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.

14:24 19.12.2022

Новорічна майстерня

  Новорічна майстерня, під керівництвом психолога В С. Ярошинської, для перших класів, та дітей з ООП, дала змогу дітям підняти святковий настрій, зробити цікаві гірлянди, у вигляді сніговиків, отримати позитивні емоції.

14:10 15.12.2022

З музиками на свято Андрія або Калити

    Саме так відзначили учні 3-А класу разом із вчителями Н.І. Бондар та Л.М.Лясківською. Спочатку діти переглянули відео, де розказувалося про народне та релігійне значення цього свята, традиції, ворожіння, прикмети. Завдяки грі на музичних інструментах, діти перейнялися духом минулих традицій. Запальна українська пісня занурила їх у святкове дійство. А потім за давнім обрядом, скакаючи на  коцюбі та імітуючи пана Коцюбинського, кусали калиту у пана Калитинського.

14:25 13.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено