A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ – 2023

      28 квітня - у Всесвітній день охорони праці, Державна служба України з питань праці спільно з ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» проводять ХІІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» - 2023. 

12:42 31.01.2023

НМТ У 2023 році

     Національний мультипредметний тест, за результатами якого відбудеться конкурсний відбір під час вступної кампанії, очікувано буде проведений за схемою 2+1.

12:38 31.01.2023

З турботою про птахів

   Вже за доброю традицією щорічно  учні 3-А класу разом із вчителем Бондар Н.І. беруть участь в акції "Допоможемо зимуючим птахам", дбають про них,  виготовляючи різні екологічні годівнички.  За основу брали   зернову суміш, якій надавали форму різних фігурок. Із веселим настроєм облаштували їх   на території ліцею.

12:33 31.01.2023

День пам’яті Героїв Крут

  29 січня  – в Україні відзначають пам'ять героїв Крут - українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році.  Понад сторіччя тому юні герої Крут зробили майже неможливе ціною власного життя. Зі сходом сонця 29 січня 1918 року на Чернігівщині відбувся бій під Крутами.За різними джерелами від 70 до 100 молодих українських хлопців віддали свої життя за рідну країну та на кілька діб зупинили більшовицьку армію, яка насувалася на Київ. У нашому ліцеї були проведені виховні заходи, які  присвячені пам'яті Героїв Крут: класні керівники провели  бесіди "Герої нашої історії", години спілкування "Тернистий шлях до України", "Крути 1918", учні переглянули документальні фільми "Крути: подвиг і трагедія", "Крути - символ українського  патріотизму".  Крути стали легендою, символом жертовності та незламності молодого покоління. Вічна слава й пам’ять Героям, які полягли в бою за наше сьогодення та свободу України.

10:02 30.01.2023

Акція «Метелики пам’яті» до Міжнародного Дня пам’яті жертв Голокосту

   27 січня Міжгародний День пам'яті жертв Голокосту. У цей день скорботи й пам'яті, за ініціативи педагога - організатора та з допомогою класних керівників, у нашому ліцеї була проведена Акція "Метелики пам'яті".

15:32 27.01.2023

Ми - велика міцна родина всіх громадян України!

   З метою виховання національної свідомості та відродження паростків духовності І.А. Жаборовька  з учнями 4-Б класу провели виховний захід до Дня Соборності України. Ми - велика міцна родина всіх громадян України. Від Заходу до Сходу, від Півночі до Півдня - Україна неподільна, соборна і єдина! Саме зараз нам, як ніколи, потрібно об'єднатися заради майбутнього, заради розуміння своєї ідентичності, заради гордості за свою державу. Заради тих, хто віддав своє життя, захищаючи Батьківщину. День Соборності - це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. Діти поглибили значення про історичні факти злуки українського народу. Переглянули відеоролики. Утворили ''живий ланцюг ''. Згадали відомі українські постаті та їхні заслуги. Ми віримо в майбутнє твоє, Україно! Говорять сьогодні дорослі й малі. Бо ти в нас найкраща, бо ти в нас єдина. Немає такої, як ти, на землі!

10:06 23.01.2023

ФЛЕШМОБ «КНИЖКОВИЙ ЛАНЦЮГ ЄДНОСТІ»

  З нагоди державного свята Дня Соборності України, що відзначається 22 січня,  учні нашого  ліцею долучилися до віртуального флешмобу  «Книжковий ланцюг єдності» у соцмережі “Фейсбук” та на  сайті вашого навчального закладу. Під час флешмобу демонструвалися друковані твори письменників  рідного краю. 

17:32 20.01.2023

День Соборності України

 Свято Соборності України відзначається щороку - в день проголошення Акту воз’єднання Української Народної Республіки й Західно – Української Народної Республіки, яке відбулося  22 січня 1919 році. З метою формування національної свідомості здобувачів освіти, виховання в них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в нашому ліцеї були проведені тематичні заходи.

17:05 20.01.2023

Сильна, мужня, вільна, незламна, єдина – це наша Україна!

  Сильна, мужня, вільна, незламна, єдина – це наша Україна. З метою  виховання юних патріотів у 3-А класі вчитель Ніна Іванівна Бондар провела годину спілкування, присвячену Дню Соборності України, який щорічно відзначають 22 січня. Діти переглянули короткі  відомості у навчальному фільмі «Історія та сучасність», з якого зрозуміли, що українці – нація вільних та нескорених людей, а вони - її частинка. Учні зачитали вислови, що означає Соборність України. Підтримали традицію створення ланцюжка. Вони з паперу виготовили дівчаток та хлопчиків, з написом тих слів, що для них є Україна, та об’єднали їх навколо країни. Виконали патріотичну фізкультхвилинку, в якій показали, як вони люблять свій край. У малих групах склали пазли – куточки рідної неньки. Вчителька наголосила, що діти – це майбутнє України, а Україна – це вони.

21:22 19.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено