A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч із волонтером

     28 червня Україна відзначає День Конституції - на честь 27-ї річниці прийняття Основного закону у Верховній Раді. З нагоди Дня Конституції у нашому ліцеї була організована та проведена зустріч заступником директора з виховної роботи Л.А.Петренко та педагогом організатором С.В.Павлюк із волонтером благодійної організації "Благодійний фонд "Тримайтесь, ми з вами!"  М.С.Орловським, який передав прапор учням та педагогічному колективу з підписами та побажаннями з зони бойових дій від наших мужніх  воїнів  захисників, які захищають нашу Батьківщину ціною власного життя. Зустріч з учнями та вчителями пройшла дуже цікаво та змістовно, адже такі заходи виховують достойних патріотів України. Слава Україні! Героям Слава!

11:23 28.06.2023

Подяка педагогічному колективу та учням від благодійної організації "Благодійний фонд "Тримайтесь, ми з вами!"

   Благодійна організація "Благодійний фонд "Тримайтесь, ми з вами!" висловлює щиру подяку за допомогу та співпрацю педагогічному колективу та учням нашого ліцею за своєчасну та необхідну допомогу, в такий складний і не простий час, за те що не залишились осторонь проблем тих, хто її потребує, а всіляко намагаєтеся внести частку своєї душі і праці у спільну мету - перемогу над ворогом. Перемога прийде обов'язково! Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті. Разом Переможемо! Героям Слава!!!

10:58 28.06.2023

Рух – це здорово!

  Розпочинаємо літні канікули спортивно, взявши участь у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході «Рух - це здорово!», який проводиться з нагоди Міжнародного дня захисту дітей з метою: формування здорового способу життя та залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом; популяризації та подальшого розвитку фізичного виховання та спорту серед учнів України, як важливого чинника захисту власного здоров'я; залучення учнівської молоді до рухової активності. У нашому ліцеї були проведені змагання з волейболу та велоперегони до яких долучилися всі активні учні. Приєднуйтесь, проведіть канікули з користю! Вперед у літо!

14:17 12.06.2023

Вітаємо випускників 11-х класів!!!

Вітаємо випускників 11-х класів!!! Нехай цей день стане початком нових пригод, досягнень і виконання тих цілей, які здавалися такими далекими.  Сьогодні ви розпочали писати нову сторінку свого дорослого життя… Позаду залишились дитинство та шкільні роки.  Хай поруч з вами завжди крокують Віра, Надія та Любов. Ви - майбутнє нашої держави!  Творіть нову історію!  Все буде Україна!!!

15:05 05.06.2023

День Героїв України

  23 травня в Україні відзначається День Героїв— це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.  

12:24 30.05.2023

Зустріч із інспекторами сектору реагування патрульної поліції

 Хто не мріє про сильного розумного друга, який завжди допоможе у біді, підтримає у складній непередбачуваній ситуації. Для наших учнів такими друзями є поліцейські, які не лише рятують у скруті, але й дуже добре інформують з метою уникнення різноманітних життєвих небезпек.

11:33 19.05.2023

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

    Щороку третього четверга травня відзначається Всесвітній день вишиванки. Це справжнє свято, яке спалахує розмаїттям кольорів. Воно покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. У цей день в кожному куточку Землі українці надягають свої найкрасивіші вишиті сорочки, заявляючи усьому світові, що вони – представники українського народу, який був, є і завжди буде і що українську історію, культуру, українську душу не знищити нікому.    Цього року День вишиванки особливий. Бо наш національний одяг – ніби другий національний прапор: згуртовує, додає віри в нашу ПЕРЕМОГУ і наповнює неймовірною силою духу і тіла, які українці готові віддати за волю і за свою Україну.

10:43 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено