A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Наш ліцей передав чергову партію волонтерської допомоги ЗСУ

  Колектив та учні нашого ліцею зібрали та передали  відомим волонтерам Ірині Поліщук та Миколі Орловському ліки, засоби гігієни, предмети одягу, малюнки та листи дітей воїнам, які захищають нашу країну. Також лідери учнівського самоврядування передали кошти на придбання дронів. Все робимо заради Перемоги!

14:36 09.11.2023

Волонтерська допомога благодійному фонду "МИ ЄДИНА УКРАЇНА"

  Наш ліцей активно продовжує допомагати нашим Захисникам - тож підготовлена нова посилочка на передову. Через те, що виникла велика потреба у теплому взутті. Завдяки зібраним коштам під час ярмарки була закуплена велика упаковка взуття різних розмірів та  передана учнями учнівської ради та педагогом-організатором Світланою Павлюк до  благодіного фонду "МИ ЄДИНА УКРАЇНА".  

10:00 09.11.2023

Тим, хто нас захищає!

    Учні нашого ліцею продовжують активно підтримувати бойовий дух воїнів ЗСУ створюючи патріотичні малюнки та листівки. Завдяки чому бійці, які стоять на передовій відчувають підтримку та вдячність майбутнього покоління. Всі малюнки передані нашим волонтерам, а потім будуть відправлені на передову. Нехай малюнки та листівки з побажаннями стануть оберегами нашим бійцям! Слава Україні! Разом до Перемоги!

09:58 09.11.2023

Вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка

         На виконання   наказу Управління освіти і науки  Черкаської ОДА №120 від 24.10.2023 "Про  проведення І-ІІІ етапів ХIV  Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені  Тараса Шевченка", наказу відділу освіти від 31.10.2023 № 231-ОД  «Про проведення І-ІІI етапів  ХIV   Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка у 2023-2024 н.р.» та  з метою виховання в його учасників почуття добротворення, патріотизму, оптимізму і віри в щасливе майбутнє Української держави, почуття гордості за свій народ на базі нашого ліцею відбувся І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. 26 учнів  5- 11  класів   мали можливість взяти  участь та продемонструвати свої знання не лише з мови, а й  літератури, поринути до творчої спадщини Кобзаря, стимулювати себе до вивчення рідної мови. Виховання  поваги  конкурсантів до української мови,  виявлення творчо обдарованих, результативність стануть  підсумками відповідального етапу.

09:22 09.11.2023

Практичні заняття зі стрільби з пневматичної гвинтівки

    В рамках національно-патріотичного виховання «Україна – моя країна» було проведено навчальні практичні заняття з виконання вправи «Стрільба з пневматичної гвинтівки"  інструктуром відділення рекрутингу та комплектування 2 відділу Уманського РТЦК та СП Володимиром Приймаком. З учнями були присутні вчителі ЗУ Микола Мусієнко та Світлана Павлюк. Учні 10-11 класів перед початком занять ознайомлені з правилами техніки безпеки під час проведення стрільб, а також із новітніми військовими засобами ведення воєнних дій. Під час зустрічі була приділена увага профорієнтаційній роботі, щодо ознайомлення здобувачів освіти з професіями військових та направлення їх на визначення та вибір своєї майбутньої професії. 

13:31 08.11.2023

День гарбуза та оригінального костюма

    6 листопада за ініціативи ЗДВР Лілії Анатоліївни Петренко, педагога-організатора Світлани Валеріївни Павлюк та учнівської ради «Відродження» був організований і проведений День Гарбуза та оригінального костюма. Учні з великим захопленням оздоблювали гарбузи, вирізаючи візерунки, розмальовуючи їх, створюючи справжню інсталяцію усередині. Витвори дитячої фантазії прикрашали фоє протягом усього дня. Гарбузи стали неперевершеною прикрасою.          Саме сьогодні наш ліцей перетворився на "Готель Трансільванію", а учні - на чарівних, дивних, страшних, лякливих і водночас милих персонажів. Відьми, привиди, клоуни, скелети, чарівники цілий день блукали коридорами нашого ліцею. Лише сьогодні наш ліцей став містичним замком, лише на  один день наші учні стали чарівними монстрами. І знову освітні будні стануть звичними, але уже через рік наш  ліцей знову огорнуть "дивні чари".     А попереду ще багато цікавих заходів та ідей, тому ми впевнені, чим далі - тим цікавіше.

14:45 06.11.2023

Берегти та розвивати рідну мову - обов’язок кожного

    На виконання Указу Президента України від 09 листопада 2007 року № 1078 «Про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика», відповідно до Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13 березня 2008 року № 168, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 липня 2008 року за № 643/15334 (зі змінами), з метою підняття престижу української мови, популяризації її серед молоді в 2023/2024 навчальному році буде проведено ХХІV Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. З урахуванням Указу Президента України від 28 липня 2023 року № 455/2023 «Про внесення змін до деяких указів Президента України» в частині перенесення дати Дня української писемності та мови Конкурс стартував 27 жовтня.

13:49 06.11.2023

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської акції "Турбота молоді тобі, Україно"

   Дана трудова акція проходить щорічно з метою благоустрою територій, закладання та створення на території навчальних закладів, газонів, квітників, також формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища, покращення зовнішнього озеленення навчальних закладів. Для участі в конкурсі всього було надіслано більше 60 робіт з усієї Черкаської області. Згідно представлених оргкомітету матеріалів  у  номінації «Парад квітів біля школи» учні 7-Б класу нашого ліцею (керівники: Петренко Лілія Анатоліївна, заступник директора з ВР, вчитель біології; Павлюк Світлана Валеріївна, педагог-організатор, вчитель географії) зайняли почесне II місце. Вітаємо з заслуженою перемогою!!! Бажаємо успіхів, величезних можливостей та реалізації нових проєктів!!!

10:36 03.11.2023

Про підсумки участі в обласному етапі Всеукраїнської акції віртуального музею зоології „Моя улюблена тварина”

     Проведення акції сприяє розвитку бережливого та відповідального ставлення до тварин. Мета акції та завдання: формування гуманного та дбайливого ставлення до тварин, розвиток образного мислення і емоційної чуйності, розкриття творчих здібностей та активізація пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу. Учні нашого ліцею проявили високу активність в обласній акції віртуального музею «Моя улюблена тварина». Для участі в конкурсі всього було надіслано 360 робіт з усієї Черкаської області. Згідно наказу № 19 від 16.10.2023 року  в номінації малюнок Поліна Недіна учениця 7-Б класу зайняла III місце. Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів у творчих конкурсах!!!

08:58 03.11.2023

Змагання з волейболу

        25 жовтня відбулася товариська зустріч між учнями ліцею N3 та N 2 з волейболу серед юнаків. 27 жовтня наші ліцеїсти змагалися з волейболістами ліцею N4.  Юні спортсмени мали нагоду поділитися спортивним досвідом гри у волейбол.  Ці змагання принесли усім цікаві враження та неповторні емоції.   Бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

11:12 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено