A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначення дня української писемності та мови

      Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 18 жовтня 2023 року №1/16146-23, з метою пропагування грамотності, підтримки, розвитку державної мови, виховання високої мовної культури, з нагоди Дня української писемності та мови педагоги Жашківського ліцею №3 взяли активну участь у написанні XXIII Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності «Дороги України», відчувши себе єдиною потужною спільнотою через приналежність до нашого головного духовного скарбу, що об’єднує, - рідної мови.      У закладі розпочався ХХІV Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, до якого долучилися учні 3-11 класів. З метою утвердження державного статусу української мови, піднесення престижу серед учнів та вихованню поваги до культури, традицій українського народу стартував І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

12:51 27.10.2023

Єдиний скарб у тебе-рідна мова

     Мова для народу є його скарбницею, живою схованкою людського духу. Рідна мова утворює невидимий зв'язок між усіма поколіннями минулого та майбутнього. Мова є, була і буде для українців символом свободи. Рідна мова- це мова, що першою засвоюється дитиною і залишається рідною та зрозумілою на все життя. Людина може знати дві, три або більше мов, але рідною залишається рідною та зрозумілою на все життя материнська мова.  

12:26 25.10.2023

Веселі старти "Сильні, кмітливі, спритні"

     Зараз неабияк важливо залучати молодь до здорового способу життя, підвищувати соціальну активність. 23 жовтня в нашому ліцеї відбулися шкільні змагання  "Сильні, кмітливі, спритні". Змагання проводилися між командами учнів 5-7 класів. Усі учасники змагань та вболівальники отримали море позитивних вражень!  СЛАВА ЗСУ! СЛАВА УКРАЇНІ! 

17:20 23.10.2023

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

         Сьогодні у нашому ліцеї відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Ідея та організація ярмарку належить учнівському самоврядуванню, до якого входять представники із різних класів, а значить: це ідея дуже багатьох учасників освітнього процесу.

15:41 19.10.2023

Виставка композицій «Осінні фантазії»

         Осінь – чарівна, золота пора, яка своєю красою надихає на створення чогось прекрасного. В нашому ліцеї вже стало традицією проводити щорічну виставку із природного матеріалу. Метою виставки стали популяризація декоративно-прикладної творчості, розвиток батьківської та дитячої фантазії, спонукання участі батьків у суспільно-виховному житті ліцею.          Батьки, діти та вчителі дуже старалися, проявили свою фантазію, вміння. Вони представили найрізноманітніші букети з квітів, листочків, кумедні вироби з овочів та фруктів, природного матеріалу. В свої композиції діти та батьки вклали частинку своєї душі та позитивні емоції.     Адміністрація та педагогічний колектив висловлює щиру подяку всім хто долучився до створення виставки «Осінніх фантазій».

15:02 17.10.2023

Вітаємо зі спортивною перемогою!!!

     Учні нашого ліцею  брали участь у змаганнях із шахів, шашок та настільного тенісу серед школярів Жашківської ОТГ. В ході запеклої боротьби Марина Михальченко зайняла Іll місце в індивідуальному заліку серед дівчат. Богдан Сліпачук став переможцем (lмісце) з шахів серед юнаків, Роман Дейдиш став переможцем ( l місце) з шашок серед юнаків. Завдяки індивідуальним здобуткам наша  команда  зайняла з шахів l місце в командному заліку та ll  загальнокомандне місце з шашок. Вітаємо та бажаємо нашим спортсменам подальших  досягнень та нових блискучих  перемог!!! 

14:38 08.10.2023

Участь у Всеукраїнській акції віртуального музею зоології "Моя улюблена тварина"

   Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організацій масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України проводить акцію віртуального музею зоології "Моя улюблена тварина". 

15:22 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено