A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Заняття на тему "Я знаю як спілкуватися в інтернеті #Не ведусь"

   В рамках акції "16 днів проти насилля" практичним психологом ліцею Світланою Сміщенко  разом з учнями 6-А класу було проведено заняття на тему "Я знаю як спілкуватися в інтернеті #Не ведусь". Під час уроку діти ознайомилися з небезпеками в мережі інтернет, визначили чим є для кожного користування ним, нагадали до кого можна звертатися при складних ситуаціях. Також школярів зацікавила гра "Лайк та дизлайк", котра дала змогу вкотре проговорити на нагадати правила спілкування в Інтернеті. На закінчення учні намалювали малюнок "Моя безпека в Інтернеті".

16:00 01.12.2023

Андріївські вечорниці

   З – поміж найбільших зимових свят чи не найвеселішим та найочікуванішим є день Андрія, 6 грудня, коли, за українським звичаєм, сільська молодь збиралася в одній хаті, влаштовуючи там усілякі забави. З метою поглиблення знань учнів про зимові календарні свята, ознайомлення дітей зі звичаями святкування вечорниць, сприяння відродженню національної свідомості, виховання у дітей поваги до народних традицій у нашому ліцеї ЗДВР Л.А. Петренко, класним керівником Р.П Кисіль та помічником вчителя  К.С Маламурою в 3-А класі було організовано та проведено «Андріївські вечорниці». Особливо всім сподобалася забава із калитою. Калита - символ свята, обрядовий корж, що готується на свято Андрія.

19:52 30.11.2023

День Гідності та Свободи

    10 років тому, 21 листопада 2013 року, на майдан Незалежності у Києві вийшли кілька сотень людей, щоб висловити свій протест проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє. Того листопадового вечора ніхто не здогадувався, що в історії не тільки України, а й усього світу починається новий етап і що події, які відбуватимуться наступні 94 дні – перший крок на шляху до драматичних геополітичних змін. Їх тригером стало продовження боротьби українського народу, що велася не за матеріальні блага чи владу, а духовні цінності – Гідність і Свободу. Цінності, про які у Європі не говорили, бо вважали їх очевидними, про які в росії мовчали, бо вважали їх небезпечними.

16:34 21.11.2023

1 грудня стартує ІV Відкритий марафон з української мови

01 грудня 2023 року розпочнеться перший етап IV Відкритого марафону з української мови. Учасниками цього інтелектуального змагання можуть бути учні 3–11 класів закладів загальної середньої освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти.

18:30 19.11.2023

90-ТІ РОКОВИНИ ГОЛОДОМОРУ 1932-1933 РОКІВ В УКРАЇНІ

     Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років, цьогоріч цей  день припадає на 25 листопада.

18:26 19.11.2023

ДЕСЯТА РІЧНИЦЯ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ

    Цьогоріч країна відзначатиме перший ювілей Революції Гідності – 10 років під гаслом «Заряджені гідністю та жагою свободи!».

18:24 19.11.2023

Твій друг – безпечний рух

  Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.           Тому традиційно в нашому ліцеї  проходив тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

09:27 19.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено