A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕСЯТА РІЧНИЦЯ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ

    Цьогоріч країна відзначатиме перший ювілей Революції Гідності – 10 років під гаслом «Заряджені гідністю та жагою свободи!».

18:24 19.11.2023

Твій друг – безпечний рух

  Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.           Тому традиційно в нашому ліцеї  проходив тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

09:27 19.11.2023

Тиждень історії

З 6 по 10 листопада 2023 р. в Жашківському ліцеї №3 проходив тиждень історії з метою вивчення нових форм й методів роботи з учнями, розвитку творчості та інтелектуального розвитку.   «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани», – цей безсмертний вислів М.Т. Рильського відомий, напевно, кожному українцеві. Дійсно, важко переоцінити роль історичних знань для життя людини, адже саме досвід минулого сприяє формуванню свідомої особистості, яка здатна орієнтуватися в сучасних політичних та соціокультурних процесах. На сучасному етапі нагальною потребою є виховання у школярів активної громадянської позиції, рис патріотизму, релігійної та національної терпимості, що не можливо без поширення історичних знань.

10:19 15.11.2023

День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки

   День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного, тому учні нашого ліцею разом з заступником директора з ВР Л.А.Петренко та учителями долучилися до заходів присвячених Дню доброти, які проходили на протязі дня в нашому закладі.

09:48 14.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено