A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з перемогою наших футболістів!

       Щиро вітаємо футбольну команду нашого ліцею з впевненою перемогою-здобуттям І місця серед шкіл Жашківської громади. Особливі вітання Іллі Ковальському з отриманням звання кращого гравця турніру. Бажаємо усім міцності й бадьорості духу, вдалої гри, нових досягнень та перемог! Щиро дякуємо вчителям фізичної культури Олександру Кирилюку та Андрію Бевзюку за високий рівень підготовки наших юних спортсменів! Пишаємося, віримо і завжди вболіваємо!!!

18:40 30.09.2023

День Захисників і Захисниць України!

     Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі є покликанням та обов'язком кожного громадянина. Це символічно, бо козаки не тільки захищали країну, але й будували храми та школи при них. Солдати та офіцери Збройних Сил України гідно продовжують великі справи козацтва та наших батьків, дідів і прадідів, які здобували перемогу над ворогами, а сьогодні боронять українські землі від російських загарбників. З нагоди Дня Захисника і Захисниць України в нашому ліцеї були проведені тематичні заходи, а саме: години спілкування, вікторини, уроки мужності «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення». Під час проведення годин спілкування учні долучилися до флешмобу «Напиши листа воїну».  

14:48 29.09.2023

Вітання з Днем працівників освіти!

     Шановні освітяни!!! Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ваші ніжні  усмішки… Вони, як маленькі натомлені сонця, розсипаються тисячами грайливих блискіток і наповнюють ваші очі радістю. І це золото, дароване вам щедрою осінню в знак щасливої долі, і цей день, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, належать вам, дорогі педагоги та працівники ліцею! 

10:51 29.09.2023

Змагання з футболу

    Команда нашого ліцею в товаристській зустрічі з футболу перемогла команду ліцею №2. Захід проведено з нагоди «Тижня масового футболу УЄФА» в Європі. На сучасному футбольному полі всім учасникам зустріч принесла масу позитивних емоцій, хвилю енергійного заряду для подолання наступних футбольних вершин!   

09:59 26.09.2023

ВСЕ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!

    Сьогодні вся країна, всіма силами допомагає нашій армії, нашим сучасним Героям у тилу. Зараз кожен з нас має робити все можливе задля нашої Перемоги, адже навіть найменший внесок наближає її! В нашому ліцеї була організована і проведена благодійна акція "Все заради Перемоги", в якій взяли участь учні, їхні батьки та працівники ліцею. Щиро дякуємо усім, хто долучився до ініціативи допомоги воїнам Сил оборони України. Закликаємо усіх небайдужих долучатися до нашої спільної справи допомоги нашим незламним захисникам. Слава Україні!!!

14:53 22.09.2023

Мир - це життя, щастя, радість, чисте небо над головою!!!

     Мир - це спокійно вчитися, працювати, любити і поважати одне одного. День Миру - це міжнародне свято, яке відзначається щорічно 21 вересня. Воно присвячене пропаганді миру та вирішенню конфліктів у світі. День Миру був започаткований Організацією Об'єднаних Націй у 1981 році і офіційно оголошений як День Миру 21 вересня 1982 року. Це свято покликане підтримувати ідею миру, відмови від насильства і допомагати вирішити конфлікти мирним шляхом.

19:15 21.09.2023

Олімпійський тиждень

      З 11 по 15 вересня у нашому ліцеї був проведений «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту і відкриттю шкільної спартакіади.      Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.      В рамках Олімпійського тижня  вчителями фізичної культури були проведені Олімпійські уроки на тему  «Олімпійські чемпіони України», турніри з шашок, шахматів, настільного тенісу.  До проведення олімпійського тижня долучилися класні керівники. У класних колективах 1-11-их класів були проведені виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити», «Спорт – сила, краса, здоровя», «Історія Олімпійських ігор», «Досягнення українських спортсменів». Для 1-4 класів був організований конкурс малюнка на асфальті "Спорт навколо мене", проведені веселі старти "Рух-це життя".     Команда юнаків нашого ліцею 11 вересня взала участь у змаганнях з волейболу, який був проведений у ліцеї №4. Змагання відбулися між команадами ліцеїв №4 і Тетерівського. За результатами гри наша команда зайняла I-місце. 

17:52 15.09.2023

1 вересня — День знань!

      1 вересня у нашому ліцеї пройшло по-родинному свято Першого дзвоника. У цей день подвір'я  ліцею знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат.    День знань був яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли, що цей рік для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше - перший дзвоник, перша вчителька, перший урок. Звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі слова, і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка.      Тимчасово виконуюча обов'язки директора ліцею Валентина Володимирівна Беркатюк привітала всіх присутніх з успішним початком навчального року та побажала всім здобувачам освіти, батькам, вчителям міцного здоров’я, учням - наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з них, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.     Вітаємо усіх здобувачів освіти із початком нового навчального року! Бажаємо усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

16:35 01.09.2023

І Всеукраїнський конкурс "Магія природи"

      Завершився  І Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища "Магія природи". Основна мета конкурсу - сприяння творчого розвитку дітей навіть у такі буремні часи, а також заохочення юних митців поділитися зі світом своїм баченням захисту та охорони довкілля. Це унікальна можливість висловити свої думки та почуття щодо природи, зробити вплив на світ навколо нас і показати свій творчий потенціал. Наша учениця Герасимчук Марина взяла участь у цьому конкурсі. Вона проявила свої здібності у номінації декоративно-прикладного мистецтва, де через витвір з пластиліну показала своє ставлення до взаємин із навколишнім світом. Маринка посіла почесне І місце і нагороджена Дипломом.  Вчитель Бондар Ніна Іванівна отримала Подяку за підготовку, невпинну підтримку та постійний розвиток дітей та юнацтва України. Вітаємо із перемогою і бажаємо наступних звершень!

13:46 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено