A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Безпечний рух – твій вірний друг

   Учні та вчителі  приєдналися до 7-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху, метою якого є поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому.

13:09 17.05.2023

Екскурсія на метеостанцію

   А ви знали, як і де передбачають погоду? Сьогодні про це дізналися учні 3-Б класу нашого ліцею відвідавши метеостанцію в нашому місті. Екскурсовод Зоя Володимирівна провела цікаву подорож по різних куточках станції, розповіла про різноманітні прилади, за допомогою яких слідкують за погодою, та про роботу синоптика. Діти з задоволенням провели час, отримали не тільки знання з теми "Погода", а і масу позитивних емоцій. Велике "дякуємо" за таку цікаву і змістовну екскурсію!

12:58 15.05.2023

ДЕНЬ МАТУСЬ

    День матері — це міжнародне свято на честь мами, материнства, материнських зв’язків, одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. В Україні традиційно цей день вважається дуже значущим святом, адже роль матері і жінки в українському суспільстві є величезною.

11:28 12.05.2023

Малюнок на асфальті "Ми європейці"

  Для українців День Європи  – це особливий день, адже нашу країну та Європейський Союз єднають спільні цінності, історія та культура. Відзначаючи цей день, ми підтверджуємо своє прагнення стати частиною євроспільноти. Ми демонструємо, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а щире бажання українців. І цей вибір є вільним і усвідомленим!

13:52 10.05.2023

День пам'яті та примирення

    8 травня 2023 року Україна разом Європою  відзначає День пам'яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні. Близько 8-10 мільйонів українців загинули у війні 1939-1945 року. Пам'ять означає, що ми пам'ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення - що країни Європи уклали мир після війни.

12:52 08.05.2023

Джура-2023

  Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура") є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою учнівського самоврядування, важливим засобом формування національно-патріотичної свідомості відповідно до ціннісних орієнтирів Стратегії національно-патріотичного виховання, затвердженої Указом Президента України від 18 травня 2019 року №286/2019.

11:09 05.05.2023

Участь і результати у конкурсі "Sunflower"

    Як мотивувати дітей і дорослих бути читачами все життя? Як залучити учнів до читання, інтерес до якого стрімко падає в наші дні через вплив Інтернету та мас-медіа і низькопробної літератури? Вчитель зарубіжної літератури Новікова Ірина Олексіївна заохочує дітей брати участь в іграх, олімпіадах. Учні 3-А та 3-Б, 9-А та 9-Б, 10 класів Жашківського ліцею №3 долучилися до міжнародного конкурсу '' Sunflower''. Багато дипломів переможців початкової школи, дипломів ІІ, ІІІ ступенів, подарунків. Поки читаємо,  ми живі!

09:12 05.05.2023

Екскурсія до дитячої бібліотеки «Чарівне царство книг»

   Безмежна сила книги... Вона мудрий друг і порадник. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам історію рідного краю, звичаї, традиції, пригоди і подорожі,  чудеса  навколишнього  світу.

13:39 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено