A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День довкілля

     19 квітня у нашому ліцеї пройшов флешмоб «День Довкілля». До заходів долучилися всі учасники освітнього процесу, були проведені години спілкуквання «Буду я природі другом», «Бережи природу», переглянули відеофільми та презентації «Як людина шкодить природі», «Моє довкілля - моє майбутнє».

13:16 19.04.2023

Славимо Великдень

    У нашому ліцеї, як і у кожній родині, існують свої традиції.  У переддень найсвітлішого свята весни ми проводимо Великодній вернісаж. Скільки цікавого про цей день дізналися наші школярики. Учні виготовляли Великодні крашанки, писанки, дізналися, що означають символи і кольори на писанці, про її магічне значення, вчилися правильно складати Великодній кошик, а ще дізналися про традиції святкування цього дня.

13:58 14.04.2023

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

      Міжнародний день дитячої книги — свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Відзначається щороку (починаючи з 1967) 2 квітня— в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена.

11:18 05.04.2023

Уроки з мінної безпеки

     Через активні бойові дії у різних частинах нашої  країни зростає небезпека від вибухонебезпечних предметів для нашого життя. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна.

12:43 17.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено