A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Година спілкування "Безпека в Інтернеті"

   В Україні щорічно зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет та зростає їх кількість, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями. Дана ситуація викликає велике занепокоєння.

15:31 09.02.2023

Онлайн-квест "Безпечний Інтернет"

  У наш час особливо важливого значення на­буває інформація. Усе частіше потрібне володін­ня швидкими й точними даними про предмет ді­яльності. Найбільш зручним способом одержання й передачі різноманітної інформації є використан­ня глобальної мережі Інтернет, яка може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і зловісною павутиною, яка губить людей.

10:01 09.02.2023

Виховний захід до Дня безпечного Інтернету «Онлайн-загрози в час війни: як захистити себе?»

  Міжнародний День безпечного Інтернету запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій.

10:58 07.02.2023

Тренінг на тему «Інтернет – за і проти»

  Коли ми потрапляємо до Всесвітньої мережі, ми наче виходимо з дому на вулицю, та нас оточують люди: хороші та погані, добрі та злі, розумні та не дуже. Ми свідомо здійснюємо пошук потрібної нам інформації. Інтернет є дуже широким джерелом інформації, іншими словами, інформаційним простором, у якому, як і в реальному житті, є хороші та погані сторони.

13:44 06.02.2023

Виховний захід "Соборність - сила духу, розуму і серця"

  Україна... Це слово кожен з нас вимовляє з неймовір­ною вдячністю, бо воно вміщує в собі все, про що тільки може мріяти людина. Це — Батьківщина, яка стала колискою нашої величності, нашої талановито­сті, нашої неповторності. А Батьківщина — це рідний дім, де на тебе чекають завжди з любов'ю і надією; це місце, до якого людина завжди повертається, де б вона не мандрувала у світі. 

17:18 03.02.2023

Тренінг «Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими потребами в розвитку»

  Інклюзивна освіта спонукає заклад освіти забезпечувати всі необхідні умови для того, щоб кожна дитина мала змогу отримувати корисні і значимі знання. Завдання учасників команди психолого - педагогічного супроводу учнів з ООП постійно підвищувати свої професійні компетентності у щодо гармонійного розвитку та виховання дітей з особливими потребами розвитку. В роботі асистента вчителя також важливою є профілактика професійного вигорання, яка відбувається під час групових тренінгових занять.

14:10 02.02.2023

Виховна година "Державні та народні символи України"

  Символіка –  візитна картка нашої країни. До Державних символів України належать Державний Прапор, Державний Герб та Державний Гімн. Кожен народ має народні символи. Народні символи – це те, що найбільше любить і шанує кожен народ. Називаючи народний символ, можна дізнатися, про яку країну йде мова. Українці мають свої традиції, які споконвіку шанують і бережуть – це батьківська хата, материнська пісня, святий хліб, вишитий рушник, червона калина, зажурена верба, хрещатий барвінок, дивовижна писанка, вірний своєму краю лелека. Всі вони наші давні і добрі символи, наші обереги. Можливо, маючи такі прекрасні символи, український народ зумів уберегти від забуття нашу пісню і думу, нашу історію і родову пам’ять, волелюбність. Про народні символи складено багато пісень і легенд, вони використовуються в обрядах, звичаях. Їх вишивають на сорочках, рушниках. Народні символи – це наші святині.  

15:15 01.02.2023

Всесвітній День читання вголос

  Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве й доволі молоде свято – Всесвітній день читання вголос. Цю подію започаткував міжнародний освітній проєкт «LitWorld» у 2010 році. Учні нашого ліцею активно долучилися до Всесвітнього дня читання вголос, який цього року відзначається 1 лютого.

14:53 01.02.2023

Національний конкурс малюнків "Кольори нашої Перемоги"

 Учні нашого ліцею взяли участь у Національному конкурсі малюнків «Кольори нашої Перемоги», який присвячений річниці початку повномасштабного вторгнення рф на територію України і  проводиться з метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, розвитку відповідальності за майбутнє своєї держави та з надією і вірою у перемогу України. Кращі роботи були відібрані для виставки та відправлені на обласний конкурс. Адже основними завданнями конкурсу є:

15:22 31.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено